«Інтер» таки показав відео знущання силовиків з голого протестувальника

25 Січня 2014
16255
25 Січня 2014
14:50

«Інтер» таки показав відео знущання силовиків з голого протестувальника

16255
разом з вибаченнями МВС
«Інтер» таки показав відео знущання силовиків з голого протестувальника

24 січня «Інтер» показав відео знущання силовиків над активістом євромайдану Михайлом Гаврилюком, якого побитого роздягли на морозі та фотографували. Його було подано у сюжеті «Подробностей»  «МВД извинилось за милиционеров, унизивших активиста» .

 

Сюжет ґрунтується на тому, що міністр внутрішніх справ Віталій  Захарченко вибачився за дії своїх підлеглих та заявив про те, що  такі вчинки є неприпустимі. Також до сюжету увійшло інтерв'ю з паном Гаврилюком. Після цього подано коментар речника МВС Сергія Бурлакова: «Сказати важко, за яких обставин це відбувалося. Хоча вже встановлене місце, встановлюється час. Ми отримуємо вже перші свідчення від працівників. Ми не знаємо до кінця ще обставини. Але які б вони там не були, те, що бачимо ми, бачать люди, це визиває обурення, і має бути надана оцінка».

 

Нагадаємо, 23 січня з'явилось відео знущання силовиків з мітингувальника, якого побитого роздягли на морозі та фотографували.  Його показали усі великі канали, окрім  «Інтера» та Першого національного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16255
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду