Чорновол вважає, що на неї напали за наказом Януковича

Чорновол вважає, що на неї напали за наказом Януковича

8 Січня 2014
12816

Чорновол вважає, що на неї напали за наказом Януковича

12816
Чорновол вважає, що на неї напали за наказом Януковича
Чорновол вважає, що на неї напали за наказом Януковича

Побита журналістка і громадська активістка Тетяна Чорновол вважає, що напад на неї було вчинено за наказом президента Віктора Януковича. Таку думку вона висловила в інтерв'ю Hromadske.TV, пише «Українська правда».

 

Говорячи про те, кого вона підозрює в нападі, активістка заявила: «Я про це думала. Фактично три останні роки я працювала проти однієї людини - це Віктор Федорович».

 

«Всі інші потрапляли в мої статті виключно тому, що працювали в його команді і в його інтересах, займали певне високе місце в ієрархії, в його піраміді. Я думала про це все, і у мене є тільки одна причина - це через нього. Тобто я була в його "чорних списках"», - додала пані Чорновол.

 

На питання, чи вважає вона, що наказ про напад на неї віддав особисто Янукович, пані Чорновол заявила: «Так». «Наразі я вважаю, що так і було», - зазначила вона.

 

«Чому він дав наказ щодо особисто мене? Були, певно, і особисті причини. Я останнім часом зробила кілька кроків, які дратували його особисто і членів його родини.  Це стосовно його резиденції», - пояснила вона.

 

«Хто зараз монополізував усю політичну державну владу в країні? Віктор Федорович Янукович. Значить, хто несе відповідальність за знищення людей, які працювали проти тієї машини, яку побудував він? Знову ж таки - Віктор Федорович Янукович», - заявила активістка.

 

Також, на думку пані Чорновол, не так важливо, хто власне здійснив напад. «Думаю, він знайшов тих людей для виконання цього завдання, які не були "засвічені" у моїх статтях і розслідуваннях», - додала активістка.

 

Також вона зауважила, що «Захарченка підозрювала тільки як виконавця волі Віктора Федоровича». «Ці ж люди (Кусюк, Захарченко і інші) не є самостійними. А виконавцем міг бути хто завгодно», - додала пані Чорновол.

 

 

 

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як переслідували її машину і зіштовхнули її з траси.

 

За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, серед них - професійну діяльність, вчинення дорожньо-транспортної пригоди та провокацію. Сама Тетяна Чорновол вважає, що напад пов'язаний з її громадською активністю.

 

За рішенням суду арештовано на два місяці п'ятьох підозрюваних у причетності до нападу. Також зараз триває розшук шостого підозрюваного. Як повідомила прес-служба президента, один із підозрюваних зізнався у скоєнні нападу на Тетяну Чорновол.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12816
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
АНТИЖЫД
3754 дн. тому
журналюги и другие жыдовские прикормыши, как вы заипали! йобанные жертвы президентов... на рудники, хоть польза какая-то будет от вас
Tosha
3754 дн. тому
Хаха, точно. Якби працювала проти Януковича, то він би три роки не ждав.
Фома
3754 дн. тому
Немного ли на себя берет эта взбалмошенная девочка, чтобы ей занимался президент?
!!!
3754 дн. тому
А за мной следят по заказу Обамы
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду