Дмитро Тузов поскаржився на погрози непроханих «нічних гостей»

Дмитро Тузов поскаржився на погрози непроханих «нічних гостей»

17 Грудня 2013
11472
17 Грудня 2013
09:42

Дмитро Тузов поскаржився на погрози непроханих «нічних гостей»

11472
Дмитро Тузов поскаржився на погрози непроханих «нічних гостей»
Дмитро Тузов поскаржився на погрози непроханих «нічних гостей»

Пізно увечері 16 грудня до будинку журналіста Дмитра Тузова, у минулому - керівника телеканалу Tonis, прийшли погрожувати невідомі особи. Про це він повідомив «Українській правді», а також на YouTube.

 

«Сьогодні вночі до мене завітали "гості". І хоча вночі я гостей не приймаю, вони були наполегливими. На всі питання, що їм потрібно, пропонували (доволі грубувато, треба сказати), щоб я вийшов у коридор "поговорити", чимось погрожували», - написав пан Тузов.

 

«Поки тривали переговори, невідомі (яких я записав на відео), встигли наслідити: з корінням вирвали камеру відеодомофону та підпалили килимок під дверима. Коли почала горіти гума і в коридорі багатоквартирного будинку почав поширюватись їдкий дим (килимок був гумовий), я вийшов з квартири, аби загасити пожежу», - додав він.

 

 

 

 

«Почувши сигнал тривоги, на поверсі з'явилася консьєржка. Невідомих осіб вдалося затримати до приїзду наряду міліції. У присутності понятих було складено протокол про протиправні дії та пошкодження майна і встановлено особи візитерів», - зазначив пан Тузов.

 

«В одного з них у руці був металевий такелажний карабін. Сподіваюсь, слідство надасть відповідь на питання, хто ці люди і якою була мета їх нічного візиту. Інформую, що жодних конфліктів з громадянами, які могли б викликати агресію, у мене немає і не було», - додав журналіст.

 

«Детектор медіа»

Фото - Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду