Видавець газети «Вечірні вісті»  збирає кошти на нові сервери

Видавець газети «Вечірні вісті» збирає кошти на нові сервери

10 Грудня 2013
9205
10 Грудня 2013
15:49

Видавець газети «Вечірні вісті» збирає кошти на нові сервери

9205
Видавець газети «Вечірні вісті»  збирає кошти на нові сервери
Видавець газети «Вечірні вісті»  збирає кошти на нові сервери

Сергій Палеха, фінансовий директор компанії «Структура IT», яка є видавцем газети «Вечірні вісті» та володіє доменним ім'ям інтернет-каналу INTV, збирає кошти на купівлю нових серверів для відновлення роботи цих ЗМІ. Про це він заявив 10 грудня  під час прес-конференції.

 

Нагадаємо, 9 грудня офіс інтернет-телеканалу INTV, газети «Вечірні вісті» та інтернет-видання «Цензор.нет» на вулиці Турівській, 19 у Києві було захоплено спецпідрозділами Міністерства внутрішніх справ України. За інформацією міліції, під час обшуку правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку та документи підприємства. Обшук проводився за санкцією суду.

 

За словами пана Палехи, після обшуку знеструмлене усе обладнання, не має інтернету. За 3-4 дні налагодити випуск газети «Вечірні вісті» не вдасться. «Мені складно сказати, коли ми зможемо налагодити вихід видання.  У нас не має доступу ні до чого. У нас не має жодного файлу в електронному вигляді, який би могли б використовувати для випуску газети», - зазначив пан Палеха.

 

Він запевняє, що видання наразі не має фінансової можливості відновити вихід і просить допомогти з коштами на придбання одного-двох серверів.

 

Головний редактор INTV та директор «Структура IT» Олександр Попов додав, що знімальна група інтернет-каналу  продовжує працювати, відео розміщується у соціальних мережах.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», компанія «Структура IT» заявляє, що  правоохоронні органи провели обшук у редакціях цих ЗМІ з порушенням законодавства, а редакційну техніку було вилучено без відповідного протоколу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9205
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
tag
3789 дн. тому
А прокомментировать сегодняшние заявления Сидоровой Натальи в УкрИнформе не хочет Пелехов? http://youtu.be/1EHEUwVIU2o Как зарплату в конверте без налогов платить так деньги были, а на один-два сервера не может найти денег? Счета Немыри пустые?
Телекритик
3789 дн. тому
А "Батькивщина" денег больше не даёт?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду