Канал Business скасував випуски новин і транслює урядову пропаганду

Канал Business скасував випуски новин і транслює урядову пропаганду

3 Грудня 2013
13375
3 Грудня 2013
14:50

Канал Business скасував випуски новин і транслює урядову пропаганду

13375
Канал Business скасував випуски новин і транслює урядову пропаганду
Канал Business скасував випуски новин і транслює урядову пропаганду

Телеканал Business скасував усі випуски новин. Про це «Детектор медіа» повідомили джерела на каналі. З їхніх слів, сюжети, в тому числі з акцій протесту, готові, але в ефір нічого не ставлять.

 

Також учора, 2 грудня, з прес-огляду було знято негативну інформацію, яка стосується поганого стану економіки України.

 

Наразі в ефірі каналу Business у рубриці «Офіційний коментар» транслюються закільцьовані коментарі членів уряду та голів обласних державних адміністрацій з приводу ситуації в країні, а також у рубриці No Comment - відео штурмів Адміністрації президента та Київської міської державної адміністрації. Члени уряду й губернатори заявляють про те, що Україна продовжує євроінтеграційний курс, а в Києві відбуваються політичні провокації.

 

Як повідомляє «Українська правда», низку інтерв'ю членів Кабміну Миколи Азарова запущено в ротацію і на парламентському телеканалі «Рада» в рубриці «Із перших уст».

 

«Детектор медіа» намагається отримати коментар генерального продюсера каналу Business Сергія Амелічева або головного редактора Андрія Пробитюка з приводу скасування новин.

 

Телеканал Business пов'язують з умовним медіахолдингом першого віце-прем'єра Сергія Арбузова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13375
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ганьба!
3768 дн. тому
шо "Бізнес" ви краще подивіться БТБ) Україна в них наздогнала за ВВП Америку і перегнала Швецію. Гривня стабільна як ніколи, а крім Арбузова є тільки Азаров і трошки Януковича. Арбузова на одиницю часу цьомають стільки разів, що аж стає млосно. Пане Арбузов, розгоніть БТБ, бо вас зовсім залижуть. Недарма з БТБ потікали всі журналісти, ведучі і редактори. Послужливий сраколиз гірше за ворога. Люди, йдіть звідти, з Бізнесу і з БТБ, їхня зарплата пече руки ! Чи ви не українці?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду