Андрій Куликов  вважає, що провокацій лідерів опозиції у студії «Свободи слова» не було

Андрій Куликов вважає, що провокацій лідерів опозиції у студії «Свободи слова» не було

2 Грудня 2013
6939
2 Грудня 2013
11:09

Андрій Куликов вважає, що провокацій лідерів опозиції у студії «Свободи слова» не було

6939
Андрій Куликов  вважає, що провокацій лідерів опозиції у студії «Свободи слова» не було
Андрій Куликов  вважає, що провокацій лідерів опозиції у студії «Свободи слова» не було

Ведучий програми «Свобода слова» на каналі ICTV Андрій Куликов каже, що лідери опозицій не вчинили жодної провокації  в ефірі та перед випуском ток-шоу 25 листопада. Про це він зазначив у коментарі «Детектор медіа» у відповідь на заяву депутата від Партії регіонів Олени Бондаренко.

 

Пані Бондаренко в ефірі «Шустер live» («Інтер») від 29 листопада заявила, що  лідери опозиції прийшли без запрошення на ефір програми Савіка Шустера так само, як до цього без запрошення прийшли на ток-шоу «Свободу слова», де планувався виступ інших спікерів.

 

«Жодної провокації  лідери опозиції у програмі «Свобода слова» 25 листопада та перед нею не зробили. Що значить прийшли без запрошення? Зазвичай ми хочемо бачити у себе  в ефірі найавторитетніших речників. І часто розсилаємо запрошення та телефонуємо лідерам усіх фракцій і дуже шкодуємо, коли вони не приходять», - зазначив Андрій Куликов.

 

За його словами, дійсно 25 листопада були запрошенні інші спікери, однак коли з'ясувалось, що на ефір готові прийти лідери опозиції, він погодився  поміняти гостей: «Я вважаю, що це пішло тільки на користь програмі. Ми були раді, що вони прийшли. Принаймні, я кажу за себе, і жодної провокації з їх боку я не зауважив. Так само, якби до нас  погодились прийти лідери фракції Партії регіонів або лідери Комуністичної партії, то, я вважаю, що це тільки пішло б на користь програмі».

 

Андрій Куликов додав, що такі випадки були й раніше: «Часто гості змінюються навіть за дві години до ефіру. Звісно, у мене є претензії до поведінки лідерів опозиційних фракцій. Наприклад, Арсеній Яценюк часто приходить, відбуває свій час та йде. Але ми нікого не тримаємо силоміць, так само нікого силоміць до студії не тягнемо».

 

Темою сьогоднішнього ефіру (2 грудня) програми «Свобода слова» буде «Поточний політичний момент». Андрій Куликов сказав, що до студії запрошуватимуть лідерів фракцій, міністрів  і т.д. Однак хто саме погодиться прийти, наразі не відомо.

 

Нагадаємо, у п`ятницю 29-го листопада присвячений темі євроінтеграції випуск «Шустер live» було перервано о 20.45 після появи у студії представників опозиції. Ефір було відновлено о 21.46.

 

Як писала «Детектор медіа» з посиланням на власні джерела, напередодні перерваний ефір «Шустер live», начебто, було відновлено після особистого втручання одного з акціонерів «Інтера» Сергія Льовочкіна, якому належить 20% каналу.

 

Трансляцію ток-шоу на тему євроінтеграції, за даними джерел «Детектор медіа», було перервано каналом на прохання Павла Єлізарова - акціонера «Савік Шустер Студії», коли між охороною, представниками Партії регіонів та представниками опозиції почалася бійка. Лідерів опозиції не пускали до студії попри те, що вони були запрошені.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6939
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду