Спікерам-регіоналам наказали звинувачувати у розгоні євромайдану Сергія Льовочкіна?

30 Листопада 2013
22399
30 Листопада 2013
23:59

Спікерам-регіоналам наказали звинувачувати у розгоні євромайдану Сергія Льовочкіна?

22399
Спікерам-регіоналам наказали звинувачувати у розгоні євромайдану Сергія Льовочкіна?

Спікерам від Партії регіонів наказують покласти всю відповідальність за розгін майдану главу Адміністрації президента Сергія Льовочкіна. Про це нібито йдеться у «темнику», який оприлюднила на своїй сторінці в Facebook кореспондент «Інтера» Ольга Червакова.

 

«Це - темник спікерам ПР, як коментувати журналістам поточні події. Спочатку ми чули смішний аргумент - нібито, звіряча зачистка була потрібна для того, щоб поставити на Майдана "йолку". Потім поспіхом знайшли крайнього. Їм вирішили зробити Сергія Льовочкіна, який після страшних подій цієї ночі подав у відставку. Регіоналам сказано брехати, що саме Льовочкін віддав наказ Попову встановити ялинку, не дивлячись на акцію. Дивіться завтра на телеекранах країнах. Тільки мені цікаво, хтось повірить в ці нісенітниці? Льовочкин виводить проти мирного населення головорізів Захарченка!?», - пише Ольга Червакова.

 

«Детектор медіа» друкує документ повністю:

 

 

 «Детектор медіа» намагається отримати коментар прес-служби Партії регіонів і Сергія Льовочкіна.

 

 «Детектор медіа»

 

 


 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22399
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду