Глава Адміністрації президента, який є співвласником «Інтера», подав у відставку - ЗМІ (ДОПОВНЕНО)

30 Листопада 2013
15493
30 Листопада 2013
12:48

Глава Адміністрації президента, який є співвласником «Інтера», подав у відставку - ЗМІ (ДОПОВНЕНО)

15493
Глава Адміністрації президента, який є співвласником «Інтера», подав у відставку - ЗМІ (ДОПОВНЕНО)

Глава Адміністрації президента України Сергій Льовочкін подав у відставку, повідомляє з посиланням на джерела агентства «Інтерфакс-Україна» «Радіо Свобода».



Агентство «Інтерфакс-Україна» поки що не має підтвердження цієї інформації.



За даними джерела, рішення могло бути викликано незгодою з діями міліції щодо розгону Євромайдану в центрі Києва.

 

З інших джерел «Радіо Свобода» стало відомо, що замість Сергія Льовочкіна Адміністрацію президента очолить Віталій Захарченко. Місце міністра внутрішніх справ, в свою чергу, отримає Віктор Дубовик, який до цього працював першим заступником міністра внутрішніх справ.

 

Як писала «Детектор медіа» з посиланням на власні джерела, напередодні перерваний ефір «Шустер live», начебто, було відновлено після особистого втручання одного з акціонерів «Інтера» Сергія Льовочкіна, якому належить 20% каналу.

 

Трансляцію ток-шоу на тему євроінтеграції, за даними джерел ТК, було перервано каналом на прохання Павла Єлізарова – акціонера «Савік Шустер Студії», коли між охороною, представниками Партії регіонів та представниками опозиції, почалася бійка. Лідерів опозиції не пускали до студії попри те, що вони були запрошені.

 

Бійка розпочалася через те, що на вимогу депутатів-регіоналів, учасників програми, Єлізаров надав наказ охороні не впускати до студії опозиціонерів, доки там виступає віце-прем'єр Олександр Вілкул.

 

Раніше дружина пана Льовочкіна, художниця Зінаїда Ліхачова відверто висловлювала свої симпатії прихильникам євроінтеграційного курсу України. Сьогодні на своїй сторінці у Facebook вона зазначила: «Я художник з громадянською позицією. Ця позиція знаходить своє відображення як в тому, що я вийшла на Майдан підтримати євроінтеграцію, так і в моїй творчості. Я не розмежовую своє щоденне життя і те, що я роблю публічно. Після жорстокого розгону Майдану влада відчує блокаду й несприйняття на всіх рівнях!». 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15493
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду