Пішла з життя Леся Ґонґадзе

Пішла з життя Леся Ґонґадзе

30 Листопада 2013
7916
30 Листопада 2013
12:27

Пішла з життя Леся Ґонґадзе

7916
Пішла з життя Леся Ґонґадзе
Пішла з життя Леся Ґонґадзе

На 69-му році життя померла мати журналіста Георгія Ґонґадзе. Про це повідомдяється на сторінці Львівської міськради у Facebook.

 

Львів висловлює співчуття усім рідним та близьким з приводу втрати Лесі Гонгадзе. «Сьогодні після 04^00 Леся Гонгадзе відійшла у вічність», - зазначено у повідомленні.

 

Леся Ґонґадзе - донька українського патріота пана Корчака і дружина грузинського дисидента  Руслана Ґонґадзе. Коли у грудні 1991 в Тбілісі почалося повстання  проти Звіада Гамсахурдіа, пані Ґонґадзе була серед опозиціонерів, допомагаючи їм у щоденній роботі та доглядаючи за пораненими.

 

У серпні 1968-го  року Леся працювала стоматологом у військовій частині. Фахівець з післяопераційної реабілітації, двадцять один рік віддала інституту травматології.


Після зникнення її сина, відомого журналіста Георгія Ґонґадзе, вона активно включається у громадське життя в Україні. Мешкала у Львові.

 

Леся Ґонґадзе не визнавала факту смерті свого сина. До останнії днів вона боролася, аби суд назвав замовників злочину проти Георгія Ґонґадзе.

 

«Детектор медіа»  висловлює співчуття щодо втрати Лесі Ґонґадзе.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://zmi.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду