21 листопада – відкриття Фестивалю Ліванського кіно в Україні

21 листопада – відкриття Фестивалю Ліванського кіно в Україні

20 Листопада 2013
8064
20 Листопада 2013
14:37

21 листопада – відкриття Фестивалю Ліванського кіно в Україні

8064
21 листопада – відкриття Фестивалю Ліванського кіно в Україні
21 листопада – відкриття Фестивалю Ліванського кіно в Україні

21-23 листопада в кінотеатрі «Київ» (Київ, вул. Червоноармійська, 19) пройде Фестиваль Ліванського кіно в Україні. Відкриття фестивалю - 21 листопада о 16.00 у «Червоній залі».

 

22 листопада о 12.00 відбудеться прес-конференція «Історія, сучасність та перспективи  ліванського кіно» за участю режисерів, акторів та кінокритиків із Лівану. Місце проведення - зал «Сінематика» кінотеатру «Київ», 3 поверх.

 

З нагоди 70-річчя Незалежності Ліванської Республіки українсько-ліванська продюсерська компанія «Альфа продакшн студіос» спільно з Ліванським культурно-інформаційним центром, за сприянням Міністерства культури України, Державного агентства кінематографії України, а також посольства Ліванської Республіки в Україні  проводять Фестиваль Ліванського кіно в Україні.

 

У програмі фестивалю демонстрація художніх фільмів відомих ліванських режисерів:

-«І куди ми тепер?» (2011р.), режисер Надін Лабакі. Фільм отримав приз глядацьких симпатій на кінофестиваль в Торонто, та був висунутий на премію «Оскар» в номінації - кращій фільм на іноземній мові;

-«Таксі Балад» (2011р.), режисер Даніель Йосиф;

-«Під бомбардуванням» (2007р.), режисер Філіп Арактанжі;

-«Закликання дощу» (2011р.), режисер Багіж Гжеж;

-«Чесна людина» (2012р.), режисер Жан-Клод Кудсі.

 

Акредитація ЗМІ за телефоном: 096-352-14-16, Катерина.

 

Кінематограф в Лівані існує з 1920-х років, за цей час в країні випущено більш ніж 500 фільмів. Обсяги кіновиробництва значно стримуються невеликим внутрішнім ринком, разом з тим, незважаючи на це, є цілий ряд картин ліванських кінематографістів, які   отримали гідну оцінку на міжнародному рівні.

 

Українсько-ліванська продюсерська компанія «Альфа продакшн студіос» заснована у 2007 році. Головними видами діяльності є виробництво кіно та телепродукції. Завдяки інтернаціональному складу компанія активно бере участь в розвитку українсько-арабських культурних відносин. Наступним кроком буде проведення Фестивалю Українського кіно в Лівані в 2014 році. Детальніше - на сайті компанії www.alfaproduction.com.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду