Гран-прі фестивалю «Покров» отримав фільм каналу «Інтер» про хрещення

Гран-прі фестивалю «Покров» отримав фільм каналу «Інтер» про хрещення

15 Жовтня 2013
13190
15 Жовтня 2013
16:27

Гран-прі фестивалю «Покров» отримав фільм каналу «Інтер» про хрещення

13190
Гран-прі фестивалю «Покров» отримав фільм каналу «Інтер» про хрещення
Гран-прі фестивалю «Покров» отримав фільм каналу «Інтер» про хрещення

Гран-прі Міжнародного фестивалю православного кіно «Покров» здобув документальний фільм «Хрещення» виробництва телеканалу «Інтер». Лауреатів і переможців було оголошено на офіційній церемонії закриття 14 жовтня в Будинку кіно в Києві. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

 

Нагадаємо, над стрічкою про хрещення Київської Русі працювала велика творча команда: автор ідеї, головний редактор телеканалу «Інтер» Антон Нікітін, автор сценарію Юрій Молчанов, режисер Олексій Лябах, оператори Вікентій Клаунінг і Владислав Дегтяр, ведучий Сергій Дорофєєв, генеральний продюсер проекту, керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна.

 

Як ідеться на сайті фестивалю, загалом на фестивалі було вручено понад 70 дипломів.

 

Першу премію за документальне кіно отримав фільм «Лука Кримський. Я полюбив страждання», режисера Світлани Красножон, першу премію за короткометражне ігрове кіно - «Стьопка» Олексія Крилова, першу премію за повнометражне ігрове кіно - «Лука» Олександра Пархоменка, першу премію за анімаційне кіно - «Блудний син» Михайла Сафронова (Санкт-Петербург).

 

Приз глядацьких симпаній отримав фільм «Діти Божі» Андрія Андрєєва.

 

Диплом за найкращий сценарій присуджено автору фільму «Мій шлях» Євгенію Хворостенку, за найкращу операторську роботу - оператору стрічки «Дочка» Андрію Найдьонову. Найкращим актором визнано Віталія Безрукова у фільмі «Лука», найкращою актрисою - Даніела Стояновича у фільмі «Свої - чужі».

 

Повний перелік переможців можна переглянути на сайті фестивалю.

 

Фестиваль «Покров» було засновано у 2003 році з благословення митрополита Київського та Всієї України Володимира. Він проводиться щорічно в Києві напередодні та під час свята Покрови. Метою фестивалю є популяризація фільмів християнського змісту. ХІ фестиваль проходив з 11 по 14 жовтня 2013 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду