«Українське радіо» оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка

«Українське радіо» оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка

2 Жовтня 2013
8797
2 Жовтня 2013
11:59

«Українське радіо» оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка

8797
«Українське радіо» оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка
«Українське радіо» оголосило конкурс пісень на слова Тараса Шевченка

До 200-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка «Українське радіо»  оголосило музичний  конкурс «Нова пісенна Шевченкіана», учасники якого змагатимуться у написанні музичних творів на слова Великого Кобзаря. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Пісні-переможці конкурсу транслюватимуться в ефірі Національної радіокомпанії України: на Першому каналі «Українського радіо», на «Радіо «Промінь»  та «Раідо Культура», а також увійдуть до CD-збірки «Нова пісенна Шевченкіана». Крім того, переможці конкурсу  будуть запрошені на  гала-концерт теле-радіопрограми «Мистецькі історії».

 

Конкурсний відбір фонограм триватиме   з 1 жовтня до 20 грудня, за підсумками конкурсу буде визначено 20 пісень-переможців.

 

Як йдеться у повідомленні прес-служби «Українського радіо», участь у конкурсі «Нова пісенна Шевченкіана» можуть взяти музичні композиції, написані на слова Тараса Шевченка, які не транслювалися публічно у телерадіоефірі. Пісні можуть бути представлені у форматах рок, поп, танцювальної музики та авторської пісні.

 

Щоб взяти участь у конкурсі, заявникам потрібно надіслати демо-версію своєї пісні на слова Тараса Шевченка  за адресою  220@nrcu.gov.ua, до фонограми обов'язково додаються контактні данні та  інформація про виконавця. Якщо демонстраційна версія пісні відповідає вимогам конкурсу, але не відповідає якості запису фонограм, музикантам буде надана можливість зробити якісний запис у професійній студії «Українського радіо».

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8797
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду