Відеостудія S13 Litvinenko Films зняла перший ігровий фільм

Відеостудія S13 Litvinenko Films зняла перший ігровий фільм

12 Вересня 2013
10567
12 Вересня 2013
13:38

Відеостудія S13 Litvinenko Films зняла перший ігровий фільм

10567
Фільм знято власним коштом без залучення інвесторів
Відеостудія S13 Litvinenko Films зняла перший ігровий фільм
Відеостудія S13 Litvinenko Films зняла перший ігровий фільм
Відеостудія S13 Litvinenko Films зайвершила зйомки дебютної ігрової повнометражної стрічки «Порятунок». Про це «Детектор медіа» розповів співпродюсер стрічки Євген Литвиненко.

 

Жанр фільму його режисер  та автор сценарію Саша Литвиненко визначає як «психологічну драму, трилер». Фільм розповідає історію  дівчини на ім'я Ірина (Поліна Джакаєва), яка пережила клінічну смерть. «Це історія про дружбу й про нерозділене кохання, про те на що готова піти людина, перебуваючи на межі життя і смерті. Ключова ідея цього фільму полягає в тому, що у кожноого завжди є вибір, і який шлях обрати, залежить лише від нього», - йдеться в прес-релізі «Порятунку».

 

Оператором стрічки виступив Євген Губренко, композитором - Дмитро Монатік, який також запросив до співпраці музиканта Поля Солонара.

 

Окрім Поліни Джакаєвої в картині знімалися Ірина Шут, Роман Мацюта, Іван Шевчук, Василь Русанов, Артем Литвиненко та Віталій Кузьменко.

 


 

 

 

За інформацією предствавників студії, підготовка до зйомок тривала майже чотири місяці. Локації були розташовані в декількох селищах у Чернігівській області. «Сьогодення і минуле там живуть разом пліч о пліч: сучасні машини чергуються зі старими радянськими автомобілями, у яких навіть номерні знаки залишилися з 1980- х років. Дуже здивував магазин:  у ньому ще з часів Радянського Союзу лишилися стелажі для продуктів, ваги і навіть рахівниці», - коментують представники знімальної групи.

 

Фільм знято на власним коштом студії без залучення інвесторів. Постпродакшн «Порятунка» Саша Литвиненко планує робити в Україні.

 

 

 

 

 

 

S13 Litvinenko Films ─ студія, заснована режисером Сашею Литвиненко. У 2012 році він зняв повнометражний документальний фільм «Один день Євро» і дві короткометражні стрічки «Яйце» і «Скала чоловіків».

 

До цього протягом десяти років працював у провідних рекламних агентствах України: Euro RSCG Kiev, Provid BBDO, Sahar і Sablya. Зняв не один десяток роликів для українських, російських і міжнародних брендів, брав участь у рекламних кампаніях для Nemiroff, Hike, «Моршинської», «Техносили», Foxtrot, Foxmart, Roshen, LG, AXE effect, Sneakers, Shake, 4 seasons, Farmasco.

 

«Детектор медіа»

Фото - S13 Litvinenko Films

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10567
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор 29
3868 дн. тому
Чергова російськомовна чухня, якої і в росіян хоч гузном їж?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду