Державний центр зайнятості хоче розмістити у ЗМІ рекламу майже на 5 млн. грн

21 Серпня 2013
14746
21 Серпня 2013
14:44

Державний центр зайнятості хоче розмістити у ЗМІ рекламу майже на 5 млн. грн

14746
Державний центр зайнятості хоче розмістити у ЗМІ рекламу майже на 5 млн. грн

Державний центр зайнятості 16 серпня акцептував пропозицію ТОВ «Видавничий Дім Український Медіа Холдинг» на розміщення інформаційної продукції соціального спрямування щодо діяльності Державної служби зайнятості (ДЦЗ) до кінця року вартістю 4,99 млн грн. Остаточне укладання угоди має відбутись до 16 вересня. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

ДЦЗ замовляє розміщення 114 сюжетів хронометражем 40 секунд на кожній на радіостанціях «Наше радио», «Авторадіо», «Европа +» і «Ретро».

 

Серед друкованих ЗМІ центр зайнятості обрав «Україну молоду», п'ятничний випуск «Комсомольской правды в Украине», «Факты и комментарии», «Газету по-українськи» та «Аргументы и Факты в Украине», у яких планується розмістити від трьох до семи шпальт реклами.

 

Також планується розміщення не менш, ніж 52 матеріали обсягом від 1 тисячі знаків у інтернет-виданнях www.Gazeta.ua, www.kp.ua, www.obkom.net.ua, www.dengi.ua, www.umoloda.kiev.ua, www.AIF.ua, www.Golos.ua, www.Vgorode.ua.

 

Державний центр зайнятості контролюється Міністерством соціальної політики, яке очолює Наталя Королевська. Виконуючим обов'язки директора ДЦЗ з 2 серпня є Лариса Сидельникова, яка раніше очолювала правління ВАТ «Луганськхолод». До переходу на державну службу наглядову раду цього підприємства очолювала Наталя Королевська.

 

Незалежне видання «Обком», Golos.ua (зареєстровано на Оксану Ващенко, дружину лідера Компартії України Петра Симоненка), Gazeta.ua (входить у холдинг «Нова інформація» «нашоукраїнця» Руслана Нижника) та «Україна молода» (контролюється Михайлом Дорошенком, соратником екс-президента України Віктора Ющенка) не входять до «Українського Медіа Холдингу».

 

Редакція «Обкому» заявила, що не має наміру розміщувати рекламу Державного центру зайнятості.

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14746
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
11
3893 дн. тому
Ну если уже опубликовали, то уже есть и подрядчик с откатом. афигенно работают)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду