До 10 жовтня – прийом заявок на пітчинг документальних фільмів фестивалю «Артдокфест»

5 Серпня 2013
12236
5 Серпня 2013
18:39

До 10 жовтня – прийом заявок на пітчинг документальних фільмів фестивалю «Артдокфест»

12236
До 10 жовтня – прийом заявок на пітчинг документальних фільмів фестивалю «Артдокфест»

«Артдокфест» (Москва, Росія) у співробітництві з міжнародною Академією Документального Мистецтва (Варшава, Польща) запрошують авторів документальних фільмів до участі у сесії пітчингу.

 

Фестиваль триватиме з 30 листопада до 9 грудня цього року, а сесія пітчингу, де можна буде презентувати проект свого документального фільму, - з 2 по 7 грудня. Найкращий проект буде нагороджено премією Dragon Forum.

 

Мета пітчингу - сприяти незалежним документалістам у підготовці та розвитку їхніх проектів для подальшого виробництва, як міжнародної копродукції.

 

Окрім презентацій відібраних проектів, організатори передбачили для учасників пітчингу низку інших заходів: навчальні лекції, консультації з міжнародними експертами, індивідуальні зустрічі з інвесторами тощо.

 

Для того, щоб взяти участь у сесії пітчингу, потрібно до 10 жовтня 2013 року заповнити онлайн заявку. Відбіркова комісія визначить для участі близько 15 проектів. Додаткову інформацію про вимоги до учасників пітчингу можна отримати, написавши за електронними адресами artdocfest@mail.ru або academy@docuarts.eu, або знайти на сайті фестивалю.

 

Російський щорічний фестиваль авторського документального кіно Артдокфест був започаткований у 2007 році і має репутацію «першого московського фестивалю справжнього документального кіно», чи не єдиного у Москві майданчика, де можна побачити найяскравіші неформатні документальні стрічки усіх жанрів та напрямків.

 

До участі у конкурсній програмі «Артдокфесту» допускають фільми з усього світу, зняті російською мовою. Перевага надається стрічкам, автори яких ставлять перед собою завдання розвивати кіномову документалістики та російська прем»єра котрих відбувається саме на «Артдокфесті».

 

Паралельно з конкурсною програмою фестиваль презентує не менше п»ятьох спеціальних програм. З 2011 року спільно з міжнародною навчальною програмою в галузі розвитку та маркетингу документальних фільмів Dragon Forum організатори фестивалю проводять тренінг-пітчинг.

 

Президент «Артдокфесту» - відомий російський режисер-документаліст Віталій Манський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12236
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду