До 20-го та 31-го серпня триває прийом до програм Школи Анджея Вайди

До 20-го та 31-го серпня триває прийом до програм Школи Анджея Вайди

14 Липня 2013
12354
14 Липня 2013
16:09

До 20-го та 31-го серпня триває прийом до програм Школи Анджея Вайди

12354
До 20-го та 31-го серпня триває прийом до програм Школи Анджея Вайди
До 20-го та 31-го серпня триває прийом до програм Школи Анджея Вайди

Школа Анджея Вайди оголосила прийом до чотирьох програм: документальної DOK PRO, художньої STUDIO PRÓB, програми для креативних продюсерів та програми для сценаристів SCRIPT. Про це повідомляє сайт Державного агентства України з питань кіно.

 

Документальна програма DOK PRO адресована випускникам кінематографічних та інших художніх закладів, митцям-аматорам, журналістам і фотографам, які вже мають досвід у кіновиробництві.

 

Програму націлено на розвиток проектів та зйомки фільмів учасників. Сесії мають характер діалогу: і учасники, і наставники спільно міркують над найкращими підходами до реалізації конкретних кінопроектів на кожному з етапів - від документації і девелопменту, аж до етапу постпродакшн.

 

Постійні викладачі програми - це Віта Желякавічуте, Марцель Лозінський та Яцек Блавут.

 

Набір на програму триває до 20 серпня 2013.

 

Більше інформації про набір можна знайти тут.

 

Художня програма STUDIO PRÓB - річна інтенсивна режисерська програма на рівні майстер-класу (кандидати вже повинні мати творчий досвід, хоча не обов'язково у галузі кіно), яка спрямована на підготовку до реалізації кінопроектів художніх фільмів, заявлених учасниками.

 

Завдання програми - створити якомога кращі умови для роботи над заявленими учасниками кінопроектами.Тут акцент робиться на практиці, заняття модифікуються йпристосовуються до потреб учасників таким чином, що на практиці це означає індивідуальну форму навчання.

 

Постійні викладачі програми: Анджей Вайда, Войцєх Марчевський, Едвард Жебровський, Йоанна Краузе, Мацєй Собєщанський, Деніял Хасанович та Удаян Прасад.

 

Набір на програму триває до 31 серпня 2013.

 

Більше інформації про набір можна знайти тут.

 

Програма для сценаристів SCRIPT - це річний інтенсивний курс роботи над сценарієм. Учасники під час кожної з сесій, які відбуваються раз на місяць, будуть розвивати ідеї щодо свого фільму, починаючи від трітменту, а завершуючи готовим сценарієм.

 

Крім основних сесій, які будуть становити практичну частину курсу, учасники братимуть участь в окремих теоретичних заняттях та майстер-класах, які проводяться в рамках трьох інших Програм.

 

Постійні викладачі програми: Деніял Хасанович, Мацєй Собєщанський, Лєшек Давід, Славомір Фабіцький та Анджей Вайда, Войцєх Марчевський, Едвард Жебровський і Йоанна Краузе.

 

Набір на програму триває до 31 серпня 2013.

 

Більше інформації про набір можна знайти тут.

 

Програма для КРЕАТИВНИХ ПРОДЮСЕРІВ адресована тим, хто працює у кіновиробництві і хоче розвинути своє уміння читати та творчо аналізувати текст і, в результаті, свідомо пілотувати процес роботи над сценарієм.

 

Всупереч традиційному у Польщі сприйнятті кінопродюсера як людини, яка відповідає насамперед за фінанси й організацію виробництва, ми вважаємо, що творчий продюсер поєднує в собі організаційні здібності, бізнес-таланти із пристрастю розказувати історії, він вміє оцінити переваги сценарію, вільно почуває себе у драматичній матерії, розуміє глядача і знає свою аудиторію. Творчий продюсер - це також особа, яка вміє «адмініструвати» талантами інших людей, і, насамперед, це людина, здатна переносити проекти із паперу на екран.

 

Постійні консультанти і викладачі програми: Анджей Меллін і Катажина Слесіцька (автори програми), Оле Вендорфф-Остергард та Анна Видра. Періодично, на запрошення, заняття проводять Анджей Вайда, Войцех Марчевський, Влодзімєж Новак, Мацєй Стшембош, Мацєй Собєщанський, Мілена Фідлер, Збігнєв Домагальський, Ева Пущинська, Пьотр Кобус, Якуб Душинський та іноземні експерти, зокрема, Лінда Беат, Олівер Шутте, Сьюзен Вендт.

 

Набір на програму триває до 31 серпня 2013.

 

Більше інформації тут:  http://www.wajdaschool.pl

 

Wajda School Fundation
ul. Chełmska 21
00-724 Warszawa

tel./fax: +48 22 851 10 56
tel./fax: +48 22 851 10 57
tel./fax: +48 22 851 10 67

E-mail: info@wajdaschool.pl

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12354
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду