Одеська кіностудія просить в Міноборони зброю для зйомок

Одеська кіностудія просить в Міноборони зброю для зйомок

14 Липня 2013
13429
14 Липня 2013
12:14

Одеська кіностудія просить в Міноборони зброю для зйомок

13429
Одеська кіностудія просить в Міноборони зброю для зйомок
Одеська кіностудія просить в Міноборони зброю для зйомок

Одеська кіностудія просить уряд надати їй списану зброю для конструювання знімальних макетів, повідомдляє УНІАН.

 

Прохання про це у своєму листі до Міністерства обороним зазначив голова правління ВАТ «Одеська кіностудія» Андрій Звєрєв. Прохання він передав віце-прем'єр-міністру України Костянтину Грищенку під час його візиту на студію.

 

Як зазначено в тексті листа, одеські кінематографісти потребують зброї, яка має бути списана - для знімальних макетів.

 

«Ми написали листа міністру оборони України з проханням про передачу кіностудії реквізитів, необхідних для зйомок стрічок на військову тематику, але поки у відповідь - тиша... Наскільки я знаю, зараз в армії триває процес скорочення. Напевно, залишається майно і озброєння, яке можна передати для мирних цілей», - розповів пан Звєрєв.

 

Костянтин Грищенко пообіцяв сприяти поповненню фондів кіностудії: «Питання цілком вирішуване. Адже вам не потрібно озброєння на дивізію? Тим більше, що є запаси, які взагалі ніколи не експлуатувалися. Вони так і застаріли».

 

«Детектор медіа»

 

Фото - http://expres.ua

 


Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13429
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду