Оголошено фільм-закриття ОМКФ

Оголошено фільм-закриття ОМКФ

5 Липня 2013
16476

Оголошено фільм-закриття ОМКФ

16476
Оголошено фільм-закриття ОМКФ
Оголошено фільм-закриття ОМКФ

Новий фільм актриси і режисера Валерії Бруні-Тедескі «Замок в Італії» з Луї Гаррелем, номінант на головний приз Канн, закриє 4-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) 20 липня. Про це повідомляє медіа-координатор фестивалю.

 

«Замок в Італії» - напівавтобіографічна картина в жанрі трагікомедії режисера, сценариста і актриси, призера Каннського та Венеціанського фестивалів Валерії Бруні-Тедескі («5x2»). Головну героїню зіграла сама режисерка, а її коханого - її бойфренд у реальному житті Луї Гаррель. Це вже не перша їхня спільна робота. У 2007 році вони знялися в картині «Сон попередньої ночі», яка принесла пані Бруні-Тедескі спеціальний приз журі програми «Особливий погляд» Каннського міжнародного кінофестивалю.

 

У фільмі «Замок в Італії» Валерія Бруні-Тедескі вперше заговорила про свого брата - Вірджиля Бруні-Тедескі, який помер від СНІДу. За словами режисера, натхненням до написання сценарію стала п'єса Антона Чехова «Вишневий сад».

 

На 66-му Каннському кінофестивалі стрічка була представлена в основній конкурсній програмі і брала участь у боротьбі за «Золоту пальмову гілку». У картині знялися Омар Шаріф у ролі самого себе, а також мати режисера Маріза Боріні, яка втілила образ матері головної героїні.

 

Показ фільму «Замок в Італії» відбудеться 20 липня, у день урочистого закриття 4-го Одеського кінофестивалю, в Одеському Оперному театрі.

 

Нагадаємо, що 12 липня ОМКФ відкриється фільмом американського режисера Джей Сі Чендора «Не згасне надія» з Робертом Редфордом у головній ролі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у позаконкурсній програмі 4-го ОМКФ відбудуться прем'єрні покази українських фільмів - першого в Україні 3D-хоррора «Синевир», кримінальної комедії «Ломбард» та документальної короткометражної стрічки «Табір».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16476
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду