Стогній почав зйомки художнього фільму «Код Кнорозова»

Стогній почав зйомки художнього фільму «Код Кнорозова»

1 Липня 2013
17392

Стогній почав зйомки художнього фільму «Код Кнорозова»

17392
Стогній почав зйомки художнього фільму «Код Кнорозова»
Стогній почав зйомки художнього фільму «Код Кнорозова»

22 червня телеведучий, автор програми «Надзвичайні новини» на каналі ICTV Костянтин Стогній почав зйомки нового художнього фільму «Код Кнорозова». Про це повідомляє видання FaceNews.

 

Стрічка розповідає про долю українського юнака під час Другої світової війни - він тягнеться до знань, але волею доль змушений воювати. У центрі сюжету - також доля книги, що потрапила з фондів організації Аненнербе до радянського офіцера, харків'янина Юрія Кнорозова. Як відомо, цей радянський історик і етнограф після війни зміг розшифрувати ієрогліфи майя.

 

«В основу фільму лягла реальна історія, ми привезли її з Мексики. Розповів її онук нашого головного героя Юрій Полюхович. Дідусь прищепив йому інтерес до культури майя, і Полюхович став справжнім археологом. Вивчає ієрогліфи майя, спадкоємець Юрія Кнорозова», - сказав головний режисер стрічки Костянтин Стогній.

 

Режисер-постановник фільму - Олексій Гуз, художник - Ярослав Зень, сценаристи - Дамір Майкенов і Олег Федотов, виконавчий продюсер - Єва Калашник.

 

У фільмі знімається німецький актор Себастьян Антон. «У картині німці говорять німецькою, українці - українською, червоноармійці - російською. У той же час, це об'єднуюча картина. Як говорив Конфуцій: "Нехай розцвітають всі квіти"», - підкреслив Костянтин Стогній.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17392
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Bernar
3944 дн. тому
Очень многообещающее начало. Уверен,что фильм получится захватывающий и интересный для всех групп возрастов.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду