16 червня – відкритий фестиваль проекту UNITER у Києві

16 червня – відкритий фестиваль проекту UNITER у Києві

13:56,
13 Червня 2013
16800

16 червня – відкритий фестиваль проекту UNITER у Києві

13:56,
13 Червня 2013
16800
16 червня – відкритий фестиваль проекту UNITER у Києві
16 червня – відкритий фестиваль проекту UNITER у Києві

16 червня проект UNITER «Об'єднуємося заради реформ» проведе на Літній сцені Маріїнського парку Києва відкритий фестиваль під гаслами «Думай! Розповідай! Втілюй! Виходь за власні межі!».

 

На учасників очікують 15 різноманітних майданчиків, десятки громадських активістів, екологів, правозахисників, журналістів та митців, і неймовірна кількість емоцій, ідей та вражень. Мега-подія, яку проект UNITER організовує в одному з найзатишніших парків Києва, розпочнеться о 15.00 і буде продовжуватись до 19.00.

 

Учасники відкритого фестивалю зможуть:

- дізнатися, як можна стати творцем свого майбутнього та майбутнього своєї країни в Університеті під відкритим небом;

- відвідати Маркетплейс у парку, Кіносарай, проект «Чому Київ європейське місто?», фотовиставку «Журналісти про свободу слова», щоб знайди безліч однодумців та надихаючих історій успіху;

- отримати дієві інструменти для удосконалення повсякденного життя через світове кафе та мапу проблем.

 

На фестивалі буде презентовано також фотопроект «Відкритий доступ».

 

Організатори біцяють силу-силенну чудової музики, поезії, танців, еко-майстер-класів та кінопоказів.

 

Контакти: Ольга Соломко rytm@pact.org.ua 044 495 53 83

 



«Об'єднуємося заради реформ» (UNITER) - це п'ятирічний проект, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується Pact, Inc. в Україні.

 

Головною метою проекту UNITER є зміцнення та підтримка активних організацій громадянського суспільства в Україні з метою консолідації та посилення демократичних перетворень. Проект акцентує увагу на загальних системних проблемах, які постають перед громадянським суспільством, а також надає підтримку ініціативам з моніторингу, представлення інтересів і захисту прав (адвокасі) у різних сферах суспільного життя, що сприятиме процесам реформування в Україні.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду