Завершився всеукраїнський конкурс карикатур «Право на вибір»

Завершився всеукраїнський конкурс карикатур «Право на вибір»

8 Червня 2013
24362
8 Червня 2013
07:24

Завершився всеукраїнський конкурс карикатур «Право на вибір»

24362
Переможець - Сергій Вельможко
Завершився всеукраїнський конкурс карикатур «Право на вибір»
Завершився всеукраїнський конкурс карикатур «Право на вибір»

Організатори всеукраїнського конкурсу карикатур «Право на вибір» оголосили імена переможців. Про це повідомляє сайт Асоціації карикатуристів.


Переможцями конкурсу стали:


1 премія: Сергій Вельможко (Запоріжжя)


2 премія: Віктор Голуб (Здолбунів)

 

3 премія: Сергій Рябоконь (Київ)



Заохочувальними призами  відзначено  Володимира Адамовича (Херсон), Олександра Житнікова (Львів), Олександра Костенка (Дніпропетровськ), Ігоря Лук’янченка  (Київ), Михайла Маєвського  (Кіровоград), Андрія Потопальського (Київ), Ігоря Талалая (Чернівці), та Валерія Чмирьова (Київ).

 


Спеціальні відзнаки Національної спілки журналістів України здобули Василь Вознюк  (Житомир) та Асоціації карикатуристів - Олександр Барабанщіков (Одеса).

 

У конкурсі взяли участь 46 карикатуристів зі всієї України, які представили 314 робіт на тему прав людини.

 

Порівнюючи роботи учасників щорічного конкурсу, голова Асоціації карикатуристів України Костянтитин Казанчев сказав: «Конкурсні роботи нинішнього 2013 року більш забарвлені сірим – вони дещо зліші та мінорніші. Так, ніби їх автори говорять про щось, а самі в це вже не вірять. Щоб змінити це, нам  необхідно змінити своє ставлення до свого життя, до себе самих, а також до карикатури».


Виставка учасників конкурсу проходить у громадському прес-центрі редакції сайту «Український вибір». Показ карикатур розпочався й проходить в межах проекту Громадського руху «Український вибір» «Курс екранної писемності (КЕП)».

 

«Детектор медіа»

Робота Сергія Вельможка  -  http://www.radiosvoboda.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24362
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду