5 червня – круглий стіл «Свобода слова в Україні: оцінки, проблеми, перспективи»

4 Червня 2013
14588
4 Червня 2013
16:40

5 червня – круглий стіл «Свобода слова в Україні: оцінки, проблеми, перспективи»

14588
5 червня – круглий стіл «Свобода слова в Україні: оцінки, проблеми, перспективи»

У середу, 5 червня, об 11:00 в «Укрінформі» відбудеться засідання круглого столу на тему: «Свобода слова в Україні: оцінки, проблеми, перспективи».

 

Організатор - фонд «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва».

 

Учасники: Ірина Бекешкіна - директор фонду «Демократичні ініціативи імені Ілька Кучеріва»; Діана Дуцик - заступник директора Могилянської школи журналістики, редактор сайту MediaSapiens; Наталія Лигачова - шеф-редактор інтернет-сайту і журналу «Детектор медіа»; Олександр Чекмишев - голова комітету «Рівність можливостей».

 

Обговорюватимуться питання:

- Довіра українців до ЗМІ: зростає чи падає? Яким ЗМІ довіряють більше - українським чи російським?

- Чи існує в Україні свобода слова?

- Події на телеканалі ТВі: що про це думає населення і що - експерти?

- Що найбільше заважає забезпеченню свободи слова в Україні?

- Хто найбільше винний у цензурі в ЗМІ?

- Що слід зробити для забезпечення свободи слова в Україні?

 

Під час заходу журналісти отримають прес-реліз із результатами загальнонаціонального опитування, проведеного Фондом «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва» спільно з соціологічною службою Центру Разумкова та результатами експертного опитування журналістів.

 

Адреса «Укрінформу»: вул. Б. Хмельницького, 8/16, ст. м. «Театральна». Контактні телефони: (044) 279-22-42, 279-00-05, 244-90-47. Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14588
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду