6 червня – відеоконференція за участі Ханне Северінсен

3 Червня 2013
18053
3 Червня 2013
14:37

6 червня – відеоконференція за участі Ханне Северінсен

18053
6 червня – відеоконференція за участі Ханне Северінсен

6 червня об 11:00 в Інституті світової політики  розпочнеться відеоконференція за участі співдоповідача Моніторингового комітету Парламентської асамблеї Ради Європи (1995-2007) Ханне Северінсен.

 

Ханне Северінсен торкнеться питань співпраці України та Європейського Союзу, а також представить свій погляд на перспективи поширення гендерної рівності в Україні та світі.

 

У заході візьмуть участь українські політики, представники неурядових організацій, експерти та журналісти.

 

Відеоконференція проводиться в рамках проекту «Глобальний віртуальний форум жінок-лідерів», що реалізується за підтримки Інтерньюз та Агентства США з міжнародного розвитку.

 

За додатковою інформацією та з питань акредитації звертайтеся до Юлії Кононенко за номерами телефонів +380997612131, +38042535557 чи електронною адресою julia.k@iwp.org.uaiuliia.kononenko@gmail.com

 

Захід відбудеться на вул. Інститутська 20/8.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18053
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду