Інтернет-ЗМІ опублікувати фейкову новину про голодування Катеринчука

1 Червня 2013
25517
1 Червня 2013
21:40

Інтернет-ЗМІ опублікувати фейкову новину про голодування Катеринчука

25517
Інтернет-ЗМІ опублікувати фейкову новину про голодування Катеринчука

Сьогодні, 1 червня, ряд інтернет-ЗМІ опублікували фейкові новини про лідера Європейської партії України Миколи Катеринчука. Про це повідомляє прес-служба політика.

 

«Повідомляємо, що новина «Катеринчук голодує під КМДА поки ВР не призначить вибори», яку опублікували низка сайтів, є фейковою. На даний момент Микола Катеринчук перебуває у Трускавці, де за ініціативи Європейської партії України проходить благодійний турнір з волейболу, метою якого є збір коштів для дітей сиріт», - йдеться у коментарі прес-служби.

 

Після того, як прес-служба поширила спростування фейкової інформації, інтернет-видання сьогоднішні новини про Катеринчука видалили та спростували.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25517
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кум
3974 дн. тому
Кияни, 2 червня, на 16.00, до Київради !!! На Віче.
гарне настало життя в журналістів
3974 дн. тому
ТЕПЕР ВОНИ НЕ БРЕШУТЬ . ТЕПЕР ВОНИ "ФЕЙКАЮТЬ".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду