З 18 по 31 травня - презентації результатів молодіжного проекту «Kiev Art Spring-2013»

13 Травня 2013
15443
13 Травня 2013
15:44

З 18 по 31 травня - презентації результатів молодіжного проекту «Kiev Art Spring-2013»

15443
З 18 по 31 травня - презентації результатів  молодіжного проекту «Kiev Art Spring-2013»

З 18 по 31 травня у Києві відбудеться презентація результатів молодіжного творчого проекту «Kiev Art Spring-2013». Протягом двох останніх тижнів травня Київська міська організація ВМГО «Молодіжний Європейський Рух» проведе творчі презентацій результатів проекту, за підсумками яких  буде визначено переможців у трьох номінаціях: «Поезія», «Фотографія» та «Музичні твори».

 

Проект «Kiev Art Spring-2013» має на меті розкрити та розвити творчий потенціал молоді.

 

«Поезія»

18 травня о 19.00 у галереї сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery» відбудеться вечір поезії, учасниками якого стануть молоді поети. Учасники конкуру будуть декламувати власні вірші, присутнім буде надана можливість визначити переможця конкурсу.  

 

«Музичні твори»

24 травня о 19.00 в галереї сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery» відбудеться музичний вечір «Youth Music Night». На концерті учасники конкурсу представлять свої музичні роботи широкому загалу.

 

«Фотографія»

З 18 по 28 травня у приміщенні бібліотеки ім. Костомарова проходитиме фотовиставка, присвячена весняному Києву.  За підсумками голосування відвідувачів фотовиставки буде визначено переможців, які  отримають можливість взяти участь у професійному майстер класі з фотографії у одного з провідних київських фотографів.

 

Партнерами проекту виступили галерея сучасного мистецтва «Mainstream girls gallery» (м. Київ, вул. Турівська, 31), Шевченківська районна державна адміністрація та бібліотека імені М. Костомарова.

 

Вхід на всі заходи проекту вільний за умови попередньо реєстрації. Для реєстрації потрібно відправити повідомлення на електронну скриньку euroruh@ukr.net, вказавши ім'я, прізвище і по батькові.

 

За додатковою інформацією звертайтесь:

Ольга Гриб,  тел.: +38 (093)730 77 78, e-mail: lolka906@gmail.com

Діна Марунько, тел.: +38 (096) 737 82 93, e-mail: marunkodin@rambler.ru

 

Долучайтесь  до групи "Kyiv Art Spring" на Facebook та Вконтакте

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду