14 травня у Харкові - відкрита дискусія Майдан Reload №13

14 травня у Харкові - відкрита дискусія Майдан Reload №13

11 Травня 2013
15077
11 Травня 2013
09:19

14 травня у Харкові - відкрита дискусія Майдан Reload №13

15077
14 травня у Харкові - відкрита дискусія Майдан Reload №13
14 травня у Харкові - відкрита дискусія Майдан Reload №13
14 травня о 18:00, в харківському Незалежному культурному центрі INDIE (вул. Чернишевська, 4/6 - відкрита дискусія Майдан Reload №13, повідомляє «Майдан».

«Три ознаки нинішньої доби в Україні – відчутне обмеження свободи слова, деукраїнізація масового інформаційного продукту і не менш упевнене поширення його внутрішньої порожнечі. Цей руйнівний вплив відчуває на собі практично кожен український громадянин», - стверджують представники ініціативної групи «Першого Грудня» . Вони переконані: українські громадяни, здатні мобілізуватися до конкретних дій і суспільство має всі необхідні знання і сили, щоб втілити запит на зміни.

Чи існує цей запит на зміни і як його можна реалізувати, йтиметься під час дискусії.
 
Учасникиі:

Марислав Маринович – правозахисник, публіцист, релігієзнавець, член-засновник Української Гельсінської групи, віце-ректор Українського Католицького Університету у Львові, президент Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу
 
Євген Захаров – директор Харківської правозахисної групи, член Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу
 
Всеволод Речицький – конституційний експерт Харьківскої правозахисної групи, доцент Національного університету «Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого»
 
Віктор Маринчак – настоятель храму Івана Богослова Української православної церкви Київського патріархату в Харкові, доцент катедри російської мови ХНУ імені В.Каразіна
 
Наталка Зубар – голова правління ГО ІЦ «Майдан Моніторинг»
 
Зі Львова:

Тарас Возняк – культуролог, політолог, головний редактор і засновник Незалежного культурологічного журналу «Ї», виконавчий директор Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу (Львів)
Андрій Павлишин – журналіст, історик, перекладач член Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу (Львів)
 
Пряма трансляція буде доступною тут.
 
«Детектор медіа» 



Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15077
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду