Березовського поховають 8 травня

7 Травня 2013
4011
7 Травня 2013
22:53

Березовського поховають 8 травня

4011
Березовського поховають 8 травня

Похорон Бориса Березовського відбудеться у середу близько 13:30 за лондонським часом (15:30 за київським) на одному із кладовищ графства Суррей. Про це повідомляє РИА «Новости» з посиланням на зятя Бориса Березовського Єгора Шуппе.

 

«Родині вдалося подолати всі труднощі. Похорон буде завтра. Час поки уточнюється, швидше за все, це буде 13.30. Не в Лондоні, за містом, в графстві Суррей», - сказав він.

 

«На ньому будуть присутні практично всі, хто висловлював співчуття і виявляв бажання приїхати. Звичайно, це сімейна подія, але йдеться про історичну особу», - наголосив він.

 

Шуппе додав, що журналістів на церемонію не запрошуватимуть: «Дайте нам його поховати».

 

Похорон Березовського пройде не на кладовищі Бруквуд. За словами представника кладовища, на завтра у них не заплановано ніяких церемоній.

 

Спочатку похорон Бориса Березовського планувалося провести 6 травня, цю дату підтвердила поліція округу Темз-Веллі, але церемонію перенесли.

 

Нагадаємо, 67-річний олігарх пішов із життя 23 березня 2013 року за нез`ясованих обставин. Тіло Бориса Березовського без ознак життя знайшов його охоронець в будинку бузнесмена, що в містечку Аскот неподалік від Лондон. На місці смерті було знайдено шарф. У результаті розтину у бізнесмена виявили зламане ребро. За однією з версій поліції, смерть російського настала від причин, що відповідають повішенню. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду