«Батьківщина» і «Свобода» заявили про відмову телеканалів розміщувати їхні великодні привітання

1 Травня 2013
18502
1 Травня 2013
10:28

«Батьківщина» і «Свобода» заявили про відмову телеканалів розміщувати їхні великодні привітання

18502
«Батьківщина» і «Свобода» заявили про відмову телеканалів розміщувати їхні великодні привітання

Центральні телеканали відмовилися розміщувати привітання Юлії Тимошенко та Арсенія Яценюка з Великоднем, а також відео ролика ВО «Свобода» з великоднім привітанням. Про це йдеться у повідомленнях прес-служб об‘єднаної опозиції і ВО «Свобода».

 

«Протягом трьох тижнів Об'єднана опозиція "Батьківщина" вела переговори з комерційними службами українських телеканалів щодо розміщення привітання лідерів опозиції Юлії Тимошенко та голови парламентської фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка з Великоднем. Центральні канали відмовилися розміщувати ці ролики на будь-яких умовах», - заявили у прес-службі об'єднаної опозиції.

 

ВО «Свобода» вела переговори з центральними телеканалами впродовж квітня. Було складено медіаплани трансляції відеоролика, які погодили обидві сторонни, наголошує прес-служба, проте ближче до Великодня ЗМІ відмовили в розміщенні реклами.

 

«Спочатку, посилаючись на відсутність вільного часу в сітці мовлення, в ротації ролика "Свободі" відмовив Перший національний. А згодом без жодних пояснень розміщувати великоднє привітання відмовилися й телеканали медіахолдингу Пінчука, зокрема ICTV», - йдеться в повідомленні.

 

Ефірний час для привітання також відмовилися надавати Запорізька та Закарпатська обласні державні телерадіокомпанії. «Зокрема, Закарпатська ОДТРК знайшла безглузду відмовку: представники телерадіокомпанії послалися на те, що "юрист компанії перебуває у відрядженні", а без нього решта відповідальних працівників не спромоглися укласти договір за стандартним зразком, без підписання якого неможливо надати рахунок. Подібна ж ситуація виникла і в Криму - тут керівники телеканалу взагалі переховувалися від представника "Свободи"», - заявили в прес-службі партії.

 

Ролик ВО «Свобода»:

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18502
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду