Оголошено початок конкурсу «Вороги преси-2012-2013»

30 Квітня 2013
20665
30 Квітня 2013
19:41

Оголошено початок конкурсу «Вороги преси-2012-2013»

20665
Оголошено початок конкурсу «Вороги преси-2012-2013»

Сьогодні, 30 квітня, Інститут масової інформації (ІМІ) та Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) оголосили про початок конкурсу «Вороги преси-2012-2013». Про це повідомляє прес-служба НМПУ.

 

Кожен український журналіст, блогер чи медіа-експерт може номінувати для участі у конкурсі до трьох осіб, які, на його переконання, вчинили дії або продемонстрували бездіяльність, спрямовану проти свободи слова впродовж періоду з квітня 2012 року по квітень 2013 року включно.

 

Кандидатури номінантів приймаються з 30 квітня по 17 травня. Інформацію необхідно надсилати на електронну адресу: mediavorogy@gmail.com 

 

Організатори просять вказувати про кандидатуру номінанта наступну інформацію:

- ім'я та прізвище;

- місце роботи та посаду номінанта;

- короткий опис випадку через який/які ця особа висувається на здобуття звання «Ворога преси».

 

Оргкомітет, який складається із представників НМПУ та ІМІ, підіб'є підсумки висунення кандидатур, та передасть їх на голосування незалежним медіаекспертам. Протягом 20-27 травня медіаексперти, запрошені оргкомітетом, визначать ТОП-10 «Ворогів преси» з числа кандидатур, запропонованих журналістами.

 

Результати конкурсу будуть оприлюднені 6 червня, у День журналіста.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду