Фільм «Істальгія» відзначили у Німеччині за найкраще виробництво

30 Квітня 2013
22917
30 Квітня 2013
10:36

Фільм «Істальгія» відзначили у Німеччині за найкраще виробництво

22917
Стрічку було представлено на найбільшому фестивалі студентських фільмів у Європі Sehsüchte
Фільм «Істальгія» відзначили у Німеччині за найкраще виробництво

Картина «Істальгія» українсько-німецького режисера Дар'ї Онищенко перемогла в номінації «Найкраще виробництво» фестивалю студентських фільмів Sehsüchte. Про це повідомляє прес-служба продюсерського центру 435 Films.

 

Члени журі відзначили продюсерів стрічки Рафаеля Паренте, Корбінінана Дюфтера та Саймона Амбергера із формулюванням «за налагоджену командну роботу великої інтернаціональної групи), професіоналізм продюсерів та їх спрямованість на кінцевий результат». Нагадаємо, «Істальгію» знімали за підтримки Державного агентства України з питань кіно в копродукції з Сербією та Німеччиною.

 

Продюсуванням стрічки у Німеччині займалася компанія Neuesuper, українську ж сторону у цьому проекті представляла компанія 435 Films.

 

Sehsüchte - найбільший фестиваль студентських фільмів в Європі. Форум проходить з 1972 року у Потсдам-Бабельсбергу, що поруч із Берліном. Організатори форуму - Академія кіно і телебачення «Конрад Вольф». Щороку Академія відзначає найкращі студентські фільми в 11 номінаціях.

 

Нагадаємо, українська прем`єра «Істальгії» відбулася в рамках 42-го кінофестивалю «Молодість», де стрічка брала участь у міжнародному конкурсі повнометражних фільмів.

 

Фільм встиг взяти участь у дев`яти міжнародних кінофестивалях. Зокрема, у березні  «Істальгія» здобула «Мамонта» Гільдії кінознавців і критиків на фестивалі кінодебютів «Дух вогню» у Ханти-Мансійску (Росія). Минулого року картину було відзначено призом міжнародного фестивалю Home of Films у місті Гоф (Німеччина) за найкращу реалізацію художньої концепції (art directing).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 30 травня «Істальгія» вийде в українському прокаті. Дистрибуцією займається компанія «Інсайт-медіа».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду