16-19 травня - IХ Київська міжнародна книжкова виставка

29 Квітня 2013
10131
29 Квітня 2013
14:21

16-19 травня - IХ Київська міжнародна книжкова виставка

10131
16-19 травня - IХ Київська міжнародна книжкова виставка

16-19 травня у Національному центрі ділового і культурного співробітництва «Українській дім» (вул. Хрещатик, 2) відбудеться IХ Київська міжнародна книжкова виставка.

 

У виставці візьмуть участь понад сто вітчизняних видавництв і видавничих організацій та закордонні видавці. Організатор заходу - Держкомтелерадіо України.

 

За традицією впродовж чотирьох днів у «Літературному салоні» і «Кобзарській світлиці» відбуватимуться зустрічі з письменниками, презентації книжок, автограф-сесії. Серед головних подій виставки - презентації видавничого проекту «Князі Радзивіли», книги «В. О. Коротич «Від першої особи. Вибране» (упорядник Л. В. Череватенко), книги академіка Івана Дзюби «На трьох континентах» та церемонія вручення автору останньої диплома почесного доктора Українського Вільного Університету (Мюнхен).

 

Український фонд культури та Міжнародний Шолоховський комітет разом зі Спілкою письменників Росії представлять роман М. О. Шолохова «Тихий Дон», перекладений  українською мовою.

 

Під час виставки триватиме благодійна акція «Особливі книжки - для особливих дітей», зібрані кошти спрямують на видання та придбання підручників та художньої літератури шрифтом Брайля.

 

18 травня у межах книжкової виставки буде проведено всеукраїнський танцювальний дитячий флеш-моб «Казковий гопак з літературними героями». Ця акція, спрямована на популяризацію читання серед дітей, проходитиме одночасно в семи містах України. Танцівники в костюмах літературних персонажів виступатимуть в присутності експертів Національного реєстру Рекордів України. Організатори акції сподіваються встановити танцювальний рекорд України. Спостерігати за виступами дитячих танцювальних колективів можна буде на майданчику біля входу в «Український дім» або з мультимедійного екрану.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Держкомтелерадіо України
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10131
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду