19 квітня – показ фільму-альманаху «Відкритий доступ» у Одесі

17 Квітня 2013
18942
17 Квітня 2013
14:38

19 квітня – показ фільму-альманаху «Відкритий доступ» у Одесі

18942
19 квітня – показ фільму-альманаху «Відкритий доступ» у Одесі

19 квітня о 18.00 в Коворкинговому просторі: Одеса, вул. Грецька, 1а відбудеться показ та обговорення документального фільму-альманаху «Відкритий доступ».

 

В дискусії візьмуть участь журналіст «Української правди», герой новели «Межигір'я» -  Сергій Лещенко, журналістка  5-го каналу - Тетяна Даниленко, продюсер альманаху «Відкритий доступ»  - Аксиня Куріна та керівник напрямку доступу до публічної інформації Партнерства «Новий громадянин» - Аліса Рубан.  Модеруватиме дискусію журналіст «Української правди» та ТВі Мустафа Найєм. 

 

Фільм-альманах складається з 5 новел: «Межигір'я» (автор - Володимир Тихий), «Афганець» (автор - Дмитро Коновалов), «Школа» (автор - Сергій Андрушко),  «Дім з химерами» (автор - Жанна Довгич), «У кутку» (автор - Дмитро Тяжлов).

 

Події зображені в альманасі розгортаються після вступу в дію Закону України «Про доступ до публічної інформації», за ухвалення закону впродовж кількох років боролися громадські організації, журналісти та експерти.

 

«Відкритий доступ» - це хроніки становлення громадянського суспільства, але також історії з життя самих героїв. Вони живуть у різних регіонах України, їх цінності та переконання різняться, вони не знайомі одне з одним, єдине, що їх об'єднує - активна громадянська позиція.

 

Також під час заходу буде презентовано фотопроект «Відкритий Доступ», у фотозйомці якого взяли участь 22 провідних українських журналісти.

 

Вхід на захід вільний!

 

Фільм створено за ініціативи ГО Центр UA (Партнерство Новий Громадянин).

 

Більш детальна інформація за посиланням: http://vidkrytyi-dostup.com/

 

З усіх питань просимо звертатись до Аліси Рубан - alisa.ruban@gmail.com, (050) 302-94-35.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18942
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду