16 квітня – круглий стіл «Владометра» у Дніпропетровську

15 Квітня 2013
15828
15 Квітня 2013
15:32

16 квітня – круглий стіл «Владометра» у Дніпропетровську

15828
16 квітня – круглий стіл «Владометра» у Дніпропетровську

16 квітня о 13.30 год. у прес-клубі Дніпропетровської обласної організації НСЖУ відбудеться круглий стіл на тему «Громадські ініціативи контролю за владою та роль медіа. Як об'єднати зусилля?».

 

Захід відбудеться в оновленому прес-центрі Дніпропетровської обласної організації НСЖУ за адресою: вул. Комсомольська, 8, м. Дніпропетровськ (Будинок журналістів).

 

Запрошуються представники усіх ЗМІ, громадські активісти.

 

Чи здатні громадські ініціативи впливати на майбутнє держави та динаміку суспільного розвитку? Як журналісти можуть співпрацювати з ініціативами громадського контролю влади та використовувати  їхній інструментарій у своїй діяльності? Як реагує місцева влада й політики на контроль за їх діяльністю?

 

Ці та інші питання під час дискусії разом  із представниками ЗМІ обговорюватимуть:

 

- Тарас Фролов, керуючий редактор проекту «Владометр», м.Київ;    

- Владислав Романов, директор Інформаційно-аналітичного агентства «Придніпров'я», політолог;

- Анна Колохіна, координатор проектів громадської організації «Дніпровський центр соціальних досліджень».

 

«Владометр» - проект громадянського моніторингу обіцянок українських політиків. Менш ніж два роки свого існування Владометр зібрав понад 4000 обіцянок, що були дані українськими політиками та політичними силами. Це новий український Web 2.0 Інтернет-інструмент суспільного контролю за владою, зміст якого генерується користувачами. За його основу взятий досвід американського сайту Обамаметр. Владометр - це інструмент, який запобігає поширенню демагогії у політичному житті країни - замість голослівних звинувачень політиків у безвідповідальності чи вихвалянь власних досягнень політиками, виборці мають можливість оцінити кожного політика за обсягом виконаних завдань та обіцянок.

 

Проект виконується за підтримки «Українського медійного проекту» (У-Медіа), що реалізується Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15828
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду