15 квітня громадські організації презентують цикл фільмів «Жінки в політиці»

11:30,
12 Квітня 2013
13171

15 квітня громадські організації презентують цикл фільмів «Жінки в політиці»

11:30,
12 Квітня 2013
13171
15 квітня громадські організації презентують цикл фільмів «Жінки в політиці»

15 квітня в прес-центрі «Укрінформ» відбудеться презентація першої частини навчальних фільмів  для жінок, які планують свою політичну кар'єру, - «Жінки у політиці». Про це повідомляє  сайт об'єднання Жіночого консорціуму України.

 

У циклі фільмів «Жінки у політиці» політологи, політтехнологи, фахівці з риторики, переговорів, тайм-менеджменту розповідають про основні моменти, на які має звернути увагу жінка-політик на початку своєї кар'єри.  У фільмах жінки-депутатки діляться власним досвідом подолання труднощів, які чатують саме на жінку в політиці, і дають низку порад.

 

Під час презентації будуть також представлені висновки комплексного дослідження проблеми низького представництва участі жінок у владі. Дослідження проводилось в шести областях України. В ході цієї роботи жінки-депутатки, представниці місцевої влади та громадських організацій висловили своє бачення проблем, які перешкоджають ефективному розвитку політичної кар'єри жінок. 

 

У презентації візьмуть участь автори та експерти, які брали участь в проекті, а також жінки народні депутати, які ділились своїм досвідом: Лілія Гриневич, народний депутат України, Альона Сибірякова, політичний консультант, Денис Богуш, політ технолог, Олег Демчик, тренер клубу професійних переговірників, Ольга Денисова, викладачка риторики Дипломатичної академії України при МЗС та інші.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Жіночий консорціум України
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду