15 квітня – показ фільму «Ціна сексу» та зустріч із режисером Мімі Чакаровою

11 Квітня 2013
14138
11 Квітня 2013
13:50

15 квітня – показ фільму «Ціна сексу» та зустріч із режисером Мімі Чакаровою

14138
15 квітня – показ фільму «Ціна сексу» та зустріч із режисером Мімі Чакаровою

15 квітня о 18.00 в Будинку Кіно (Київ, вул. Саксаганського, 6, Малий зал) відбудеться зустріч з режисером документального кіно і фотографом Мімі Чакаровою та показ фільму «Ціна сексу» - кіножурналістського розслідування про торгівлю людьми та сексуальне рабство, над яким авторка працювала протягом десяти років.

 

Мімі Чакарова розповідає про глобальні проблеми, вивчаючи конфлікти, корупцію та торгівлю жінками. У 2011 році з'явився її повнометражний документальний фільм про торгівлю людьми та корупцію «Ціна сексу», за який вона отримала Премію Нестора Альмендроса за мужність у кіномистецтві на Фестивалі фільмів з прав людини у Нью-Йорку, престижну Премію Дєніела Перла за «Видатну діяльність у сфері міжнародних журналістських розслідувань» та була серед фіналістів Премії Дарт за майстерність у журналістському висвітленні травматичних подій (Coverage of Trauma). Серед інших нагород варто відмітити номінацію на премію Еммі у категорії новин та документалістики.

 

Роботи Мімі Чакарової з'являлися у багатьох відомих медіа: National Geographic; The New York Times Sunday Magazine; The Atlantic Monthly, Ms.; The Sunday Times Magazine, London; CBS News' 60 Minutes; CNN World; BBC World; PBS' FRONTLINE/World and the Center for Investigative Reporting.  Мімі Чакарова викладала в Університету Берклі та Стенфордському Університеті.

 

Кількість місць на заході обмежена. Акредитація на сайті АУП: www.aup.com.ua

 

Контактна особа: Юлія Гузар, тел: (063) 1420961

 

Проект здійснено за підтримки  Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Академія Української Преси
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14138
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду