Держкомтелерадіо проведе у Севастополі телерадіофестиваль, присвячений Дню Перемоги

10 Квітня 2013
17344
10 Квітня 2013
12:46

Держкомтелерадіо проведе у Севастополі телерадіофестиваль, присвячений Дню Перемоги

17344
Держкомтелерадіо проведе у Севастополі телерадіофестиваль, присвячений Дню Перемоги

11-13 травня на базі Севастопольської регіональної державної телерадіокомпанії пройде IX міжнародний фестиваль телевізійних і радіопрограм «Перемогли разом», присвячений Дню Перемоги. Про це йдеться у повідомленні Держкомтелерадіо.

 

Організатори заходу - Держкомтелерадіо, Міноборони, Севастопольська міська державна адміністрація, міська рада, РДТРК, Асоціація працівників ЗМІ України, Євразійська Академія телебачення і радіо.

 

Фестиваль, за інформацією його організаторів, має на меті активізувати висвітлення у ЗМІ внеску народів країн антигітлерівської коаліції у перемозі над нацизмом та сприяти військово-патріотичному вихованню сучасної молоді.

 

Участь у фестивалі візьмуть творчі групи державних та недержавних телерадіокомпаній України, зарубіжних телерадіоорганізацій, громадські журналістські та ветеранські організації, спілки тощо.

 

Конкурсні роботи змагатимуться у номінаціях «Цих днів не стихне слава», «Літопис великого подвигу», «Батьківщина. Честь. Обов'язок», «Бойове братерство», «Світ без тероризму», «У війни не жіноче обличчя», «Діти війни».

 

Програмою фестивалю передбачені також творчі семінари, «круглі столи», зустрічі з ветеранами, відвідини пам'ятних місць Севастополя.

 

Переглянути подані на фестиваль роботи можна буде з 1 травня на сайті www.pobedilivmeste.org.ua. Детальніше про фестиваль - на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо України у рубриці «Виставки, конкурси, премії, фестивалі» (підрубрика «Фестивалі»)  http://comin.kmu.gov.ua/control/uk/publish/category/main?cat_id=86076

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17344
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду