Стець здивований новиною про рішення Дорофеєва

6 Квітня 2013
18743
6 Квітня 2013
19:40

Стець здивований новиною про рішення Дорофеєва

18743
«У нього була домовленість з 5-м каналом про те, що Сергій працює в ефірі до травня»
Стець здивований новиною про рішення Дорофеєва

Генеральний продюсер 5-го каналу Юрій Стець здивований інформацією «Детектор медіа» про початок співпраці з телеканалом «Інтер» ведучого проекту «Портрети з Сергієм Дорофеєвим». Про це він сказав в коментарях ТК.

 

«Мене здивувала інформація про те, що Сергій вже 8-го квітня буде робити інтерв'ю для телеканалу "Інтер". Наскільки мені відомо, у нього була домовленість з 5-м каналом про те, що Сергій працює в ефірі до травня. Також ми говорили, що до кінця телесезону він є обличчям лише 5-го каналу. Зрештою, інформація про його перехід на "Інтер" мала бути опублікована в спільному прес-релізі каналу і Дорофеєва наприкінці співпраці, в останні дні квітня», - сказав Юрій Стець.

 

Також він додав: «Очевидно, що причину порушення цих домовленостей треба шукати в його домовленостях з новими власниками «Інтера», Фірташем та Льовочкіним. Далі додумайте самі...».

 

Нагадаємо, сьогодні джерелам «Української правди» стало відомо, що Сергій Дорофеєв розпочинає співпрацю із «Інтером» і на початку тижня має записати інтерв`ю з патріархом Кирилом, погляди якого є дискусійними для українського суспільства.

 

В коментарях «Детектор медіа» Сергій Дорофеєв інформацію про перехід на «Інтер» підтвердив. Однак розповідати про будь-які подробиці відмовився, оскільки, за його словами, переговори із «Інтером» ще тривають і жодних заяв щодо нової посади та повноважень він робити не готовий.

 

Щодо свого особистого рішення Сергій Дорофеєв відзначив у коментарях ТК, що бачить на «Інтері» більше можливостей для реалізації себе як медіаменеджера і ведучого, ніж мав на 5-му каналі.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://podrobnosti.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18743
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ден
3843 дн. тому
Программа недолговечна, жаль его!!! а еще ему не повезло с девочками, которые отбирают людей в студию (модераторы)- особенно ТОРИ!!!!!-хамка. грубиянка...короче, пропал мужик(((
Стецько
3995 дн. тому
"... з патріархом Кирилом, погляди якого є дискусійними для українського суспільства" - Дивне формулювання. Скажіть, а погляди Леніна, Hitler і Сталіна - теж є "дискусійними для українського суспільства". Кірілл - це кагебешна гнuдa, а не об'єкт для дискусій.
ол
4006 дн. тому
Дорофеев до мая не должен был нигде "светится" (не колхозник же он с лопатой на подработке), непорядочно поступил. Еще хуже - сидеть рядом с москальским попом, это даже за гранью. Ну и по мелочи: "А кто это, Дорофеев?"
IVG
4008 дн. тому
Тоже мне топ-новость! Дорофеев "кидает" Стеця и 5-й... Каждый день кто-то куда-то переходит и уходит...Меняет человек работу, в чем проблема? Правильно к стати делает - Интер там не Интер,а ана 5-м ему реально уже нечего делать. Испортился канал... Не на кого смотреть и некого слушать, лиц канала нет, острой журналистики нет, интересный программ нет. Последние годы все, что делает менеджмент 5-го это меняет декорации, а наполнение канала просто реальный отстой. Самый лучший период 5-го был периодом, когда там были Скрыпин, Глибовицкий, Слюсаренко...а сейчас одни клоуны и колхозники.. Скучно, господа.
Вопрос
4009 дн. тому
-Скажите пожалуйста,существуют ли во Франции непродажные женщины? -Да,но они очень дорого стоят. P.S.Avoir la main dans la pa'te...
Осадочек
4009 дн. тому
Да, все ,как всегда. Некрасиво по отношению к 5 каналу, который дал ему возможность себя в Украине показать, и благодаря которому вообще узнали, кто такой Дорофеев. Неужели трудно было промолчать до мая? Осадочек плохой .
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду