«Харьковские известия» заплатять 2,77 млн грн за оренду, прокат та поліграфічні послуги

1 Квітня 2013
20336
1 Квітня 2013
12:27

«Харьковские известия» заплатять 2,77 млн грн за оренду, прокат та поліграфічні послуги

20336
Видання отримає частину коштів на покриття витрат з міського бюджету
«Харьковские известия» заплатять 2,77 млн грн за оренду, прокат та поліграфічні послуги

Комунальне підприємство «Газета «Харьковские известия» Харківської міськради 22 березня за результатами тендерів уклала низку угод на послуги з прокату і оренди обладнання, а також поліграфічні послуги загальною вартістю 2,77 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Майже мільйон газета заплатить за оренду офісного устаткування.

 

ТОВ «Діамант-2006» отримає 500 тис. грн за оренду 30 системних блоків, 46 моніторів, шести ноутбуків, п'яти принтерів й одного БФП, а також джерел безперебійного живлення, колонок, навушників, клавіатур, мишей, тощо.

 

Ще 470 тис. грн фірма отримає за оренду телеобладнання: 11 відеокамер, 15 штативів, дев'ять репортерських мікрофонів і дві «пушки», 10 відеорекордерів, чотири відеомагнітофони, десять моніторів, сім телевізорів, дві плати нелінійного монтажу тощо.

 

Ще 1,55 млн грн отримає ТОВ «Фактор-Друк» на друк газети.

 

Оргтехніку газета орендує за власні кошти, решту апаратури - за кошти місцевого бюджету (оплачувати послуги будуть за кошти фондів соціального страхування).

 

Згідно з даними «Вісника державних закупівель», за останні чотири роки газета міськради замовила послуги на загальну суму 15,50 млн грн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20336
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду