Держслужби охорони МВС замовили телереклами майже на 4 млн гривень

29 Березня 2013
26685
29 Березня 2013
15:29

Держслужби охорони МВС замовили телереклами майже на 4 млн гривень

26685
Донецьке управління замовило на суму в 6 разів більшу, ніж Івано-Франківське
Держслужби охорони МВС замовили телереклами майже на 4 млн гривень

15 регіональних управлінь Держслужби охорони МВС за результатами тендерів уклали угоди з ТОВ «Магнолія-ТВ» на рекламні послуги у 2013 році на загальну суму 3,92 млн грн. Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

Найбільше рекламне замовлення зробило УДСО при ГУ МВС України в Донецькій області - 783 тис. грн. Решта управлінь зробили замовлення на суми до 357 тис. грн. Найдешевше замовлення зробило Івано-Франківське УДСО - 121 тис. грн.

 

«Чому донецьке УДСО замовило найбільше реклами, невідомо, оскільки всупереч вимогам закону держзакупівлі на сайті ВДЗ не опубліковано конкурсну документацію по цьому тендеру», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26685
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду