На відкриття фестивалю Docudays UA викликали «Беркут»

На відкриття фестивалю Docudays UA викликали «Беркут»

22 Березня 2013
32235
22 Березня 2013
20:23

На відкриття фестивалю Docudays UA викликали «Беркут»

32235
Слоган цьогорічного форуму - «Вибір – є!»
На відкриття фестивалю Docudays UA викликали «Беркут»
На відкриття фестивалю Docudays UA викликали «Беркут»

Фестиваль Docudays UA відкрився у супроводі шеренги бійців «Беркута».

 

Як зазначив сайт  «Свідомо», беркутівці увійшли до зали Будинку кіно під час церемонії відкриття форуму. При цьому судовий виконавець зачитав рішення суду: «Кінопоказ та зібрання глядачів заборонити, бо кількість учасників завелика і це загрожує безпеці населення». Після цього ведучі покликали на сцену юристів, а глядачі у залі почали вигукувати «Ганьба!» та «Міліція з народом!». 

 

Як пояснила у коментарях «Детектор медіа» прес-секретар Docudays UA Дарія Аверченко, бійців до Будинку кіно запросили самі організатори фестивалю аби привернути увагу до теми свободи мирних зібрань та слогану фестивалю «Вибір – є!». 

 

Нагадаємо, цього року Docudays UA демонструє низку фільмів, які розповідають, як народи різних країн висловлюють свою незгоду з діями авторитарної влади, відстоюють порушені права та свободи. Як зазначають органызатори форуму, «ці фільми переконують: завжди є вибір - змиритися з авторитарним, диктаторським режимом чи боротися за демократію». З програмою кінофестивалю можна ознайомитися тут

 

«Детектор медіа» 

 

Фото - http://www.svidomo.org

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
32235
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду