Віктор Янукович йде у Facebook і Twitter

Віктор Янукович йде у Facebook і Twitter

20 Березня 2013
19456
20 Березня 2013
15:22

Віктор Янукович йде у Facebook і Twitter

19456
Віктор Янукович йде у Facebook і Twitter
Віктор Янукович йде у Facebook і Twitter

Головне управління прес-служби та комунікацій Адміністрації Президента України розробляє проект офіційного представництва Віктора Януковича в соціальних мережах. Про це йдеться у відповіді головного управління АП доступу до публічної інформації на запит «Української правди».

 

Згідно з інформацією АП, Президент України буде представлений у Facebook і Twitter, проте терміну початку активності Віктора Януковича в соцмережах не вказано.

 

«Про старт проекту буде повідомлення додатково», - йдеться у відповіді, яку наводить «Українська правда».

 

Адміністрація Президента також повідомила, що наразі Віктор Янукович не має офіційного представництва у соціальних мережах.

 

Найактивнішим користувачем Facebook серед представників влади «Українська правда»  вважає Миколу Азарова.

 

Вчора, 19 березня, на запитання «Детектор медіа» про необхідність більшою доступності членів Уряду для журналістів Микола Азаров пообіцяв, що міністри також будуть виходити в соцмережі для спілкування.

 

«Я наприклад, маю сторінку у Facebook і маю близько 25 тисяч друзів. Я сказав, чого б вам, міністри, не  виділяти час і не працювати активно з людьми. Це, крім підвищення довіри, нічого негативного вам не дасть. Один каже: А можна я в Твітер буду виходити? Я кажу: можна, починай хоча б з Твітера», - заявив пан Азаров.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19456
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
дóцент
4025 дн. тому
Б'юсь об заклад, що проффесор навіть не знає, як перемикається розкладка клавіатури. Йому до Facebook'у i Twitter'а, як до Місяця.
Noser
4026 дн. тому
Віктор Янукович йде у Facebook і Twitter. Хай бере туди з собою охорону.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду