На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятиме Микита Василенко

На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятиме Микита Василенко

18 Березня 2013
20838
18 Березня 2013
17:00

На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятиме Микита Василенко

20838
На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятиме Микита Василенко
На танцювальному «Євробаченні» Україну представлятиме Микита Василенко

15 березня на засіданні професійного журі та представників Європейської мовної спілки було оголошено ім'я 20-річного Микити Василенка у якості представника України на міжнародному конкурсі  танцювальне «Євробачення-2013». Конкурс відбудеться 14 червня у Ґданьску (Польща). Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», раніше НКТУ називала імена двох претендентів, які мали представляти Україну на конкурсі молодих танцюристів «Євробачення - 2013». Ними стали фіналісти шоу «Танцюють всі!» Віталій Савченко (фіналіст 4 сезону) та Микита Василенко (фіналіст 5 сезону).  Як повідомляє прес-служба, відібрані кандидати готували свої танцювальні номери під керівництвом відомого українського хореографа Тетяни Денисової.

 

«Нам дуже хочеться показати всій Європі високий рівень українських танцюристів, щоб в  усьому світі дізналися, що в нашій країні уміють танцювати на професійному рівні», - сказав Микита Василенко.

 

 

 

Нагадаємо, що востаннє представник  України брав участь у цьому конкурсі в 2003 році. Жерлін Ндуді представляв нашу країну на танцювальному «Евробаченні» в Нідерландах. Тоді танцюрист продемонстрував найкращий результат і став переможцем конкурсу.

 

Конкурс молодих танцюристів «Євробачення - 2013» проводиться під егідою Європейської мовної спілки. Мета конкурсу - демонстрація рівня сучасного художнього танцю і залучення уваги міжнародної громадськості і телевізійної аудиторії до кращих молодих танцюристів Європи. Конкурс був заснований у 1985 році - перші змагання пройшли в Італії. З тих пір молоді танцюристи змагалися в майстерності кожні два роки. Лише у 2005 - 2011 роках в танцювальному Євробаченні була оголошена перерва.

 

Цього року представники 10 країн (Вірменії, Білорусі, Швеції, Німеччини, Словенії, Нідерландів, Норвегії, України, Польщі та Чехії) змагатимуться 14 червня за перемогу на сцені Державної Балтійської опери (Baltic State Opera) у Ґданську.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20838
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду