Члени Національної спілки журналістів Великобританії вимагають пенсійної справедливості

6 Квітня 2006
23337
6 Квітня 2006
14:10

Члени Національної спілки журналістів Великобританії вимагають пенсійної справедливості

23337
Уряд планує збільшити вік виходу на пенсію та впровадити нову схему нарахування пенсій для нових працівників.
Члени Національної  спілки журналістів Великобританії   вимагають пенсійної справедливості
Більше 200 членів Національної спілки журналістів (НСЖ)  приєдналися до страйку місцевих урядових працівників минулого четверга, протестуючи проти  планів змінити їхні пенсії

Члени НСЖ, які працюють у друкованих виданнях   та  відділах з питань зв'язків місцевих органів влади, взяли участь у найбільшому після 1926 року страйку у Британії.

Страйк був організований коаліцією з 10 спілок, які представляють всіх урядових працівників місцевого рівня, після оголошення урядом планів щодо збільшення віку виходу на пенсію та впровадження нової схеми    нарахування   пенсій для нових працівників.

Генеральний секретар НСЖ Джерелі Діер  ( Jeremy Dear ) сказав: "Уряд має прислухатися до об'єднаного голосу мільйонів держаних службовців, які явно дали знати, що не   погодяться з такими атаками на їх пенсії".
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
спеціально для "Детектор медіа"
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23337
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду