Американці спокійніше дивляться на телевізійних терористів

11 Липня 2002
574
11 Липня 2002
12:02

Американці спокійніше дивляться на телевізійних терористів

574
Упродовж дев”яти місяців після вересневих терактів у Нью-Йорку і Вашингтоні американці продовжують побоюватися повторення трагедій, проте поступово вони починають відновлювати свій інтерес до кінофільмів і шоу про терористів і насильство.
Американці спокійніше дивляться на телевізійних терористів
Такі головні висновки останнього дослідження уподобань американських споживачів, яке зробила фірма “Інішиейтів медіа” з Лос-Анжелеса. Вона опитала через Інтернет понад 500 респондентів у перший тиждень червня.

Близько третини респондентів висловили упевеність, що протягом наступних 5 років тероризм загрожуватиме безпосередньо їм і їхнім сім”ям, а 38% сказали – ця загроза зберігатиметься усе життя. 47% опитаних американців відповіли, що вони почуваються комфортно під час перегляду трилерів про терористів. Половина респондентів відповіла те ж саме і про терористичні темиі комедіях і пригодницьких фільмах. А 29 відстоків опитаних побажали, щоб кіностудії відклали показ таких фільмів на термін після річниці терактів. Загалом 35% вважають цілком нормальним використання терористичних тем у кіно і шоу, тоді як 32% вважають це зайвим.

Цікавий й інший висновок опитування: тільки 43% респондентів вважають неприйнятним для американських компаній розміщувати рекламу в кіно і шоу на терористичні теми. 27% - вважають це дурним смаком.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
574
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду