Хочеш побачити шоу? Плати!

25 Червня 2002
641
25 Червня 2002
16:23

Хочеш побачити шоу? Плати!

641
Довгоочікуваний боксерський двобій між Майком Тайсоном і Ленноксом Льюісом став у США найбільш прибутковим з точки зору телевізійної трансляції. Завдяки новітній послузі “pay-per-view” кожен користувач кабельної телемережі в Америці мав можливість замовити перегляд трансляції поєдинку на своєму домашньому телевізорі. Інтернет-портал PageSix.
Хочеш побачити шоу? Плати!
com навів слова віце-президента компанії “Ін деманд” (In Demand) Роба Джекобсона, що за попередніми данними право подивитися поєдинок за допомогою “pay-per-view” замовили понад 2 мільйони користувачів кабельних телемереж. Ціна приватного перегляду сягнула рекордної позначки - 54 доллари 95 центів. Попередні підрахунки свідчать, що телебізнесмени заробили на цьому “замовленні” понад 150 мільйонів доларів.

Останній рекорд телевізійної послуги “pay-per-view” у США був зафіксований у 1997 році під час другого поєдинку “залізного Майка” з Евандером Холіфілдом. За перегляд двобою тоді заплатили 1,99 мільйона охочих і зиск телевізійників склав майже 100 мільйонів доларів. Тоді право подивитися трансляцію коштувало 49,95 доларів.

Компанія “Ін деманд” (In Demand) з Мемфіса, що надає телевізійну послугу “pay-per-view”, розповсюджує передачі в телевізійних кабельних мережах США, що належать медіа-компаніям “Тайм ворнер” і “Кейблвіжн”.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
641
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду