Білл Клінтон вагається йти в шоумени... і не даремно

14 Травня 2002
722
14 Травня 2002
17:51

Білл Клінтон вагається йти в шоумени... і не даремно

722
Те, що коханець практикантки Білого дому і підкаблучник сенатора піде у телевізійні шоумени викликало широкий розголос в американських ЗМІ. Екс-президентові США Біллу Клінтону доводиться вкотре відгавкуватися від надокучливих репортерів, які, наче мухи на мед, налетіли після повідомлення про його зустріч у Лос-Анджелесі з керівництвом мережі Ен-Бі-Сі для обговорення нового телепроекту.
Білл Клінтон вагається йти в шоумени... і не даремно
Те, що коханець практикантки Білого дому і підкаблучник сенатора піде у телевізійні шоумени викликало широкий розголос в американських ЗМІ. Екс-президентові США Біллу Клінтону доводиться вкотре відгавкуватися від надокучливих репортерів, які, наче мухи на мед, налетіли після повідомлення про його зустріч у Лос-Анджелесі з керівництвом мережі Ен-Бі-Сі для обговорення нового телепроекту. Те, що коханець практикантки Білого дому і підкаблучник сенатора піде у телевізійні шоумени викликало широкий розголос в американських ЗМІ. В інтерв”ю для радіошоу ді-джея Тевіса Смайлі, яке процитувала на своїх шпальтах газета “Нью-Йорк таймс”, екс-президент заявив, що найближчим часом з”являтися на телеекранах не планує . "Я не думаю, що це станеться. Я б дуже здивувався, якби це сталося!”, туманно заявив Клінтон. Проте він сказав, що сама ідея його заінтригувала й може бути, що одного дня він таки з”явиться перед телекамерами у якості ведучого свого шоу. До того ж він заявив, що як колишній глава держави, має унікальні знання й висновки щодо національних загроз, і хотів би поділитися ними з людьми "не в агітаційний, а в освітній спосіб, щоб зробити їх кращими громадянами і вони краще міркували про світ". Клінтон також сором”язливо зауважив, що передача за його участі навряд чи стане комерційно привабливою й рейтинговою. Як виявилося, побоювання Білла Клінтона були не даремними. Останнє соціологічне опитування, здійснене компанією “Вілсон рісерч”, показало - 53% американців упевнені, що Клінтону не слід ставати шоуменом, і він повинен повернутися доживати віку до свого Арканзасу. Опитування засвідчило, що люди дещо стомилися від Клінтона, котрого вони сприймають, як елемент політики й поп-культури. Тому й не хочуть бачити його на телеекрані між Опрою Вінфрі і нічним випуском новин.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду