«1+1» спростував припущення Зеленського про «технічну помилку» з новорічним привітанням президента

«1+1» спростував припущення Зеленського про «технічну помилку» з новорічним привітанням президента

23 Січня 2019
15953
23 Січня 2019
14:48

«1+1» спростував припущення Зеленського про «технічну помилку» з новорічним привітанням президента

15953
Телеканал «1+1» не припускався технічних помилок, змістивши в часі показ новорічного привітання Президента України. По це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі каналу «1+1», коментуючи припущення можливого кандидата в президенти, художнього керівника студії «Квартал 95» Володимира Зеленського про технічну помилку.
«1+1» спростував припущення Зеленського про «технічну помилку» з новорічним привітанням президента
«1+1» спростував припущення Зеленського про «технічну помилку» з новорічним привітанням президента

«У ніч з 31 грудня на 1 січня в ефірі каналу 1+1 не було технічних помилок. Логіка побудови програмної сітки у новорічну ніч була пояснена генеральним директором 1+1 медіа Олександром Ткаченком в інтерв'ю виданню Ліга. Бізнес», – повідомили в прес-службі «1+1».

Нагадаємо, в новорічну ніч перед 24:00 телеканал «1+1» замість новорічного привітання Президента України Петра Порошенка показав звернення Володимира Зеленського, в якому він заявив про наміри балотуватися на посаду Президента України. Привітання президента канал показав після опівночі.

В інтерв’ю «Ліга. Бізнес» Олександр Ткаченко сказав, що вважає «совковим рудиментом» зустріч Нового року під привітання глави держави: «Усе, що ми робимо, якраз і покликано показати можливість альтернативної точки зору. Власне, й історія про Зеленського в новорічну ніч теж про це. Ми, хоч і комерційне медіа, але поважаємо інститут влади, тому залишили традицію виступу президента. І, до речі, з точки зору телеперегляду, він отримав більше охоплення саме на Плюсах. Але зустрічати Новий рік за командою старшого товариша вважаю совковим рудиментом. Настав час відвикати. У країнах Європи виступи лідерів країн показують і не всі канали, і в той час, який вважають можливим. Як і ми цього разу. Думаємо над тим, щоб наступного разу показати близько 19.00».

Він додав, що Володимир Зеленський мав право привітати глядачів каналу «1+1»: «Але та реакція, що виникла, свідчить про те, що нам намагаються нав’язати історію про відсутність вибору. Про єдино можливий варіант. І ось тут я проти. Тому що насправді дискусія звелася до того, як Зеленський усе-таки посмів? Відповідь проста – має право».

В інтерв’ю «Українській правді» Володимир Зеленський назвав технічною помилкою зміщення в часі новорічного привітання президента на користь звернення самого Зеленського: «Чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше… я думаю, що це технічна помилка». На уточнення, що подібний збіг не дуже схожий на технічну помилку, він відповів: «Я не можу відповідати за канал. Я відповідаю за продакшн студію “Квартал 95”. Думаєте, це я придумав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його зсунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо відношення до президента. Ми робили свою програму».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15953
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
coutoulge
277 дн. тому
Clinical significance of yes associated protein overexpression in cervical carcinoma The differential effects based on histotypes levitra generique 20mg en ligne
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду