Владислав Сидоренко започаткував проект Showroom

Владислав Сидоренко започаткував проект Showroom

3 Липня 2018
2885

Владислав Сидоренко започаткував проект Showroom

2885
У проекті, який поки що можна побачити на YouTube-каналі, найбільш значущі, суспільно-політичні події і діячі України обговорюватимуться в форматі Late-night talk show
Владислав Сидоренко започаткував проект Showroom
Владислав Сидоренко започаткував проект Showroom

Владислав Сидоренко, який був головредом журналістських проектів у компанії «1+1 Production» у групі «1+1 медіа», започаткував новий проект під назвою Showroom.

У програмі в форматі Late-night talk show обговорюватимуться актуальні питання і тенденції в політиці, суспільному житті тощо. Разом із Владиславом в дискусії беруть участь журналіст Ігор Колтунов і експерт Валерій Кіпішінов.

Перші кілька випусків Showroom будуть присвячені обговоренню «нового курсу» Юлії Тимошенко, анонсують засновники.

«Це один із моїх перших, нових проектів, які я збираюся робити, - розповів Влад Сидоренко «Детектору медіа». - Якийсь час публікувати випуски я збираюся на своєму острові свободи - YouTube-каналі, хоча обговорюю можливу взаємодію і з телеканалами.

Здебільшого це - говорити і, що важливіше, називати все своїми іменами в форматі Late-night talk show. Нічого подібного ще не було, це вперше. Я вірю, що люди готові чути і бути чесними перед самими собою.

Якщо не зараз, то коли ми нарешті наважимося про все це говорити відкрито? Коли вже буде пізно? Для цього я і створив showroom. Це в першу чергу свобода дивитися і вимовляти вголос».

Як повідомляв «Детектор медіа», Владислав Сидоренко в червні припинив співпрацю з «1+1 медіа». Тоді ж пан Сидоренко розповів ДМ про наміри займатиметься новими проектами, подібних яким «ще ніхто не робив».

Фото: скріншот відео 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2885
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду