Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази «Чілдрен Кінофесту – 2018»

Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази «Чілдрен Кінофесту – 2018»

20 Травня 2018
1135
20 Травня 2018
12:01

Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази «Чілдрен Кінофесту – 2018»

1135
Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази п'ятого фестивалю мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест», який відбудеться з 25 травня по 3 червня у понад двадцяти містах України.
Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази «Чілдрен Кінофесту – 2018»
Відкрито безкоштовну реєстрацію на покази «Чілдрен Кінофесту – 2018»

Про це повідомляє прес-служба «Артхаус Трафік».

До конкурсної програми увійшли сім фільмів для глядачів від 4 років, відібрані на найбільших європейських кінофорумах. Спеціальною подією цього року стане показ до 30-річчя прем'єри анімаційного фільму «Острів скарбів» режисера Давида Черкаського.

Зареєструватися для відвідування показів може кожен охочий – для цього потрібно обрати місто і фільми для перегляду, а також заповнити електронну форму на сайті «Чілдрен Кінофест».

Традиційно глядачі виступають у ролі журі фестивалю та голосують за фільми, які сподобалися їм найбільше. Переможця міжнародного конкурсу буде обрано шляхом підрахунку глядацьких голосів та оголошено на церемонії закриття у фестивальному центрі, кінотеатрі «Київська Русь», 3 червня.

У цьому році «Чілдрен Кінофест» відбудеться з 25 травня по 3 червня й охопить понад 20 міст по всій Україні. Почесна амбасадорка фестивалю – українська письменниця, адвокатка, правозахисниця, радіоведуча і посланниця доброї волі ООН в Україні Лариса Денисенко.

Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Державного агентства України з питань кіно, Французького інституту в Україні, Британської ради в Україні, Goethe-Institut в Україні, Посольства Угорщини в Україні.

Нагадаємо, що відкриє фестиваль документальна стрічка про дику природу«Земля: Один вражаючий день». Знята за допомогою найсучасніших технологій, вона кличе глядачів у подорож нашою планетою у компанії різноманітних тварин, та показує один день з їх життя. Спеціально для «Чілдрен Кінофесту» її озвучив Олександр «Фоззі» Сидоренко з гурту ТНМК.

Також у рамках «Чілдрен Кінофесту» на глядачів чекає показ робіт-фіналістів Другого конкурсу короткометражних фільмів, знятих українськими дітьми у віці від 7 до 14 років. 

Фестиваль закриє фільм-володар Ґран-прі «Чілдрен Кінофесту – 2017» – британське фентезі «Моллі Мун та чарівний підручник гіпнозу».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1135
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду