Оголошено програму Fashion Film Festival Kyiv

Оголошено програму Fashion Film Festival Kyiv

11 Травня 2018
1460
11 Травня 2018
17:29

Оголошено програму Fashion Film Festival Kyiv

1460
Події фестивалю будуть відбуватися одразу на двох локаціях. У залі кінотеатру протягом дня гості зможуть переглянути кінопрограму фестивалю. У павільйоні протягом дня триватиме лекційна програма.
Оголошено програму Fashion Film Festival Kyiv
Оголошено програму Fashion Film Festival Kyiv

Оголошено програму першого фестивалю Fashion Film Festival Kyiv, який відбудеться 19 травня на кіностудії FILM.ua, повідомляє прес-служба Ukrainian Fashion Week.

У програмі фестивалю – лекції, майстер-класи, перегляд fashion-фільмів українських та зарубіжних режисерів. Відвідати фестиваль можна зареєструвавшись на сайті fffkyiv.com.

Події фестивалю будуть відбуватися одразу у двох локаціях. У залі кінотеатру протягом дня гості зможуть переглянути кінопрограму фестивалю - роботи-фіналісти Конкурсної програми фестивалю Fashion Film Festival Kyiv 2018, партнерську програму – кращі fashion-фільми Berlin Fashion Film Festival 2017 та подивитись ретроспективу кращих українських fashion-фільмів за версією конкурсу Fashion Move On 2016.

У павільйоні протягом дня триватиме лекційна програма фестивалю, яка розпочнеться з воркшопу від режисерів Яреми Малащука та Романа Хімея, дизайнера Івана Фролова та Ольги Жижко, які проаналізують роботу над fashion-фільмами, створеними для бренду FROLOV.

Лекція відомого фотографа Соні Плакидюк буде присвячена тому, які інструменти використовуються для створення ідеальних fashion-сторі.

Спеціально запрошені організаторами фестивалю члени міжнародного журі конкусу – співзасновник Berlin Fashion Film Festival Нікколо Монтанарі (Велика Британія) та режисер fashion-фільмів Бенджамін Серуссі (Франція) – візьмуть участь у Publik talk про світові актуальні тенденції у створенні відеоконтенту, зростання впливу відеоконтенту на інформаційний простір, про важливість створення fashion-фільмів для успіху дизайнерського бренду. Модератором творчої дискусії виступить співзасновник та креативний продюсер Red Glass production Яна Алтухова.  

В рамках Fashion Film Festival Kyiv в Україні вперше буде показано повнометражну документальну стічку «We Margiela». Фільм розповідає про створення бренду Maison Martin Margiela, загадкову особистість Мартіна Маржели та відкриє творчі таємниці роботи у всесвітньовідомому бренді. У створенні документальній стрічки взяли участь члени команди бренду, перші моделі та клієнти Maison Margiela (назва змінена з 2015 року). Однак за весь фільм жодного разу глядач, у повній відповідності до філософії бренду, не побачить обличчя самого Мартіна Маржели.

Заключною подією фестивалю стане Церемонія нагородження переможців Конкурсної програми Fashion Film Festival Kyiv 2018, присутність на якій вимагає спеціального запрошення. Під час урочистого вечора буде вручено премії в номінаціях Best production, Best fashion story та гран-прі Конкурсу – Best fashion film.

Нагадаємо, що Ґран-прі конкурсу BEST FASHION FILM складає 50 000 грн. До участі у конкурсі оргкомітет приймав тизери, трейлери та короткометражні fashion-фільми про колекції українських дизайнерів та брендів, створені протягом 2017–2018 років, хронометражем до 10 хвилин.

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1460
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду